Όχι μία, ούτε δύο, αλλά… 35 φορές «έπιασε» το ίδιο ραντάρ τον οδηγό σε δρόμο της Ισπανίας, για παραβιάσεις του ορίου ταχύτητας.
Συγκεκριμένα, στις 13 Σεπτεμβρίου, η Αστυνομία της Σαραγόσα συνέλαβε έναν 31χρονο οδηγό, ο οποίος από τον περασμένο Μάρτιο είχε «πέσει» 35 φορές στις «δαγκάνες» ενός ραντάρ στον αστικό δρόμο Ronda Hispanidad, όπου το όριο ταχύτητας ανέρχεται σε 50 χλμ./ώρα.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, όλες οι παραβάσεις σημειώθηκαν τις πρωϊνές ώρες, ενώ με το πέρασμα του χρόνου ο 31χρονος οδηγός πήγαινε με όλο και μεγαλύτερες ταχύτητες!
Στις πρώτες παραβάσεις, οι υπερβάσεις του ορίου ταχύτητας επίσυραν μόλις διοικητικό πρόστιμο. Παρ’ όλα αυτά, μεταξύ 3 Αυγούστου και 11 Σεπτεμβρίου το ραντάρ έπιασε τον 31χρονο να κινείται 14 φορές με ταχύτητες μεταξύ 118 και 147 χλμ./ώρα, που συνιστούν ποινικό αδίκημα.
Όταν οι αστυνομικές αρχές αντιλήφθηκαν τη σωρεία σοβαρών παραβάσεων μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ετοίμασαν ειδική επιχείρηση για να τον εντοπίσουν.
Στις 13 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό, ο οποίος μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο δικαστήριο και το αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε σε δημοτικό χώρο στάθμευσης.
Το πάθημα ίσως του γίνει μάθημα!
(Με πληροφορίες από carandmotor. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια θα λάβει τη μισθοδοσία του
- Ελ Σαλβαδόρ: Ισόβια κάθειρξη για ανήλικους «δολοφόνους, βιαστές και τρομοκράτες»
- Υπογραφή συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας Ουκρανίας-Σαουδικής Αραβίας
- Παναθηναϊκός: Νέο τριπλό πρόστιμο 112.000 ευρώ από την UEFA προς τους «πράσινους»
- Υφ. Άμυνας: Η Ελλάδα για εμπλέκεται στη σύρραξη στη Μ. Ανατολή
- Έτοιμος για εκτόξευση ο 1ος νανοδορυφόρος στην Ελλάδα – Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μόνο από προπτυχιακούς φοιτητές
- Ράπερ τραγουδιστης ορκίστηκε πρωθυπουργός…σε αυτή τη χώρα! ΒΙΝΤΕΟ
- Τραμπ κατά Γερμανίας – Χαμός εντός του ΝΑΤΟ με Ιράν και Ουκρανία στο επίκεντρο
- ΗΠΑ: Νεαρός άνδρας κατηγορείται πως ετοίμαζε βομβιστική επίθεση σε διοικητήριο των Ε.Δ.
- Η Ελλάδα στους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς των Νορβηγών









