• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ισραήλ: Σύμβουλος του Νετανιάχου εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό

Ισραήλ: Σύμβουλος του Νετανιάχου εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό

Σύμβουλος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, μετά από εξετάσεις αφού βρέθηκε θετικός ο σύζυγος της.

Σύμβουλος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, τρείς ημέρες αφού είχε συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Η αξιωματούχος είναι η Ρίβκα Παλούχ, σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα υπερ-Ορθοδοξίας.

Κυβερνητική πηγή ανακοίνωσε στο κανάλι Channel 12 της χώρας, πως η Παλούχ εντοπίστηκε θετική, ύστερα απο εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αφού εντοπίστηκε να έχει μολυνθεί με τον κορονοϊό ο σύζυγος της, ο οποίος νοσηλεύτηκε.

Σύμφωνα με πηγή από το γραφείο του Νετανιάχου, όσοι ήρθαν σε επαφή με την Παλούχ θα χρειαστεί να θέσουν εαυτούς σε απομόνωση κατ’ οίκον για 14 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, ανέφερε η εφημερίδα The Times of Israel. Η σύμβουλος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό την Πέμπτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Επτά Ισραηλινοί νομοθέτες βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό αφού είχαν επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, συμπλήρωσε η εφημερίδα.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στο Ισραήλ έχει αυξηθεί, καταγράφοντας πάνω από 4.000 περιστατικά, μετά και από την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας πως εντοπίστηκαν ακόμα 382 κρούσματα.

sputniknews / photo unsplash