Από όλες τις επιπτώσεις της τρέχουσας σύγκρουσης στην Μέση Ανατολή, ένα για το οποίο όλοι είναι σίγουροι πως θα συμβεί, είναι ότι θα υπάρξουν πολλοί πρόσφυγες. Εκατοντάδες χιλιάδες, πιθανώς εκατομμύρια.
Πού θα να πάνε; Ευρώπη και Αμερική είναι έτοιμες να δεχθούν το καθοριστικό χτύπημα!
Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον:
«Γιατί το Ισραήλ δεν τους παίρνει μέσα; Είναι δικός τους πόλεμος. Η απάντηση που θα παίρνατε θα ήταν άμεση και, θα ήταν επιθετική! Και θα ήταν -“φυσικά όχι, είναι τρέλα, αυτά τα άτομα είναι επικίνδυνα. Εάν μεταφέρονταν στο Ισραήλ θα ήταν αποσταθεροποιητικό για την χώρα”.
Οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι το λένε αυτό, τώρα προωθούν την αποστολή αυτών των αλλοδαπών στην Δύση, – και στις αγγλόφωνες επαρχίες, στην Σκωτία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εκκλήσεις για αυτό προέρχονται από την “αριστερά” όπως αναμενόταν, αλλά επίσης και από την λεγόμενη “δεξιά”. -“Θα πρέπει να πάρουμε αυτούς τους πρόσφυγες”. Τι συμβαίνει εδώ; Υπάρχει κάποιος που να εναντιώνεται;».
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Στη φυλακή τα τρία αδέλφια μετά την απολογία τους για το μακελειό στα Βορίζια
- Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει αύριο σε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών
- ΠΑΣΟΚ για διακοπή λειτουργίας μετρό Θεσ/νίκης: «Η κυβέρνηση παραδίδει έργα χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό»
- Σπάνιο θέαμα μια φορά στη ζωή: Βρέθηκε λευκό τσακάλι στην Τριφυλία της Μεσσηνίας
- Πρόβατο που φοράει…πάνες κάνει βόλτα με επιβατικό τρένο υψηλής ταχύτητας! vid
- Κέρκυρα: Καταιγίδες πλήττουν το νησί – Κατέρρευσε τοιχίο και καταπλάκωσε αυτοκίνητα
- Μυστηριώδες σπάνιο μωβ θαλάσσιο σαλιγκάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Καλιφόρνια
- Ένα εκπληκτικό φαινόμενο: Ο ήλιος που δύει διαπερνά μια φυσική “αψίδα” δημιουργώντας κάτι μοναδικό, vid
- ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά την εξίσωση της αναλογίας μεταξύ δαπανών εργασίας και υλικών στο 50%-50%
- Ανακαλύφθηκε κρατήρας αστεροειδούς πλάτους 9 χιλιομέτρων κάτω από τον πυθμένα του Ατλαντικού









