Ισπανία: 40χρονος Βρετανός τραυματίστηκε βαριά – Χτύπησε σε βράχια προσπαθώντας να βουτήξει στη θάλασσα! (video)

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας Βρετανός άνδρας δεν εκτιμά σωστά το άλμα του στον γκρεμό και πέφτει πάνω σε βράχους σε μια λίμνη στην Τενερίφη, τη στιγμή που οι βρετανοί φίλοι τουρίστες παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Ο 40χρονος άνδρας απομακρύνθηκε με φορείο από μια θαλάσσια σπηλιά που ονομάζεται Charco El Tancon στο Πουέρτο Σαντιάγο στη βόρεια Τενερίφη το απόγευμα της Δευτέρας, έχοντας υποστεί «σοβαρά τραύματα» στα πόδια του.

Πλάνα από τον βάναυσο τραυματισμό που προέκυψε κατά τη διάρκεια της νύχτας έδειξαν μια ομάδα ανδρών που πιστεύεται ότι ήταν φίλοι του παραθεριστή να μετράει αντίστροφα από το πέντε προτού εκτοξευθεί στον αέρα.

Αλλά ο άντρας πήδηξε πολύ μακριά, ξεπερνώντας τη θάλασσα και έσπασε πρώτα τα πόδια πάνω στους βράχους που περιβάλλουν την πισίνα δεκάδες πόδια κάτω.

Οι μάρτυρες ακούστηκαν να αντιδρούν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι καθώς ο άτυχος άλτης ήρθε σε επαφή με τα βράχια πριν αναπηδήσει στο νερό με σαφή τα τραύματά του που περιλάμβαναν τουλάχιστον ένα σπασμένο πόδι.

Μερικοί φάνηκαν να έκαναν το ίδιο άλμα λίγες στιγμές νωρίτερα και ήταν ακόμα στο νερό όταν το θύμα υπέστη το ατύχημα με το στομάχι του.
Το θύμα απομακρύνθηκε με φορείο από τη θαλάσσια σπηλιά El Tancon στο Πουέρτο Σαντιάγο στη βόρεια Τενερίφη


Αρκετοί παραθεριστές έχασαν τη ζωή τους στο γνωστό επικίνδυνο σπήλαιο.

Τα κρυστάλλινα νερά του El Tancón προσελκύουν τουρίστες από όλες τις γωνιές του πλανήτη, αλλά το σημείο ομορφιάς θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.

Τα φαινομενικά ήρεμα νερά μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε ταραγμένα ανάλογα με την παλίρροια, με τους κολυμβητές να χαλαρώνουν στην πισίνα που ενδέχεται να τσακιστούν στα βράχια.

Μάρτυρες του δυστυχήματος της Δευτέρας ανέφεραν ότι είδαν μια ομάδα τουριστών να βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους να κάνουν τούμπες και να βουτούν από τα βράχια στην ανοιχτή θάλασσα πριν μεταβούν στο σημείο όπου συνέβη το φρικτό ατύχημα.ή που έφτασαν οι πρώτοι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης».

Οι πυροσβέστες τον μετέφεραν σε τοπικό κέντρο υγείας όπου και σταθεροποιήθηκε πριν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δεν έγινε αμέσως σαφές ποια είναι η τρέχουσα κατάστασή του.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί