ΙΣΧΥΡΗ ΠΙΕΣΗ στον Πούτιν για την Ουκρανία: «Επιστράτευση και ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ή ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ», vid

«Θερμαίνεται» το κλίμα στην Ρωσία...

Στην ρωσική τηλεόραση η οργή είναι διάχυτη για αυτούς που συμβούλευσαν τον Πούτιν πως θα μπορούσε με λίγο στρατό να κρατήσει τα εδάφη που απελευθέρωσε στην Ουκρανία! Πλέον ζητούν ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ή ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, συμφωνώντας με τον Λιακόπουλο.

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα!

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε στο βίντεο που εξασφάλισε το ΕΛ:

«Οι άνθρωποι που έπεισαν τον Πρόεδρο Πούτιν ότι η ειδική επιχείρηση θα είναι σύντομη και αποτελεσματική, ότι δεν θα χτυπήσουμε τον άμαχο πληθυσμό, ότι θα μπούμε και η Εθνοφρουρά μας μαζί με τους Τσετσένους του Kadyrov θα επιβάλουν την τάξη, αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά μας παγίδεψαν όλους.

Βρισκόμαστε τώρα στο σημείο όπου πρέπει να αντιληφθούμε: Είναι εντελώς ανέφικτο να νικήσουμε την Ουκρανία χρησιμοποιώντας αυτούς τους πόρους και τις μεθόδους ”αποικιοκρατικού” πολέμου με τις οποίες προσπαθεί η Ρωσία να διεξάγει πόλεμο, χρησιμοποιώντας εργολαβικούς στρατιώτες, μισθοφόρους, χωρίς επιστράτευση.

Ένας ισχυρός στρατός αντιτάσσεται στον ρωσικό στρατό, υποστηριζόμενος πλήρως από τις πιο ισχυρές χώρες, από οικονομικής και τεχνολογικής άποψης, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών χωρών.

Είτε επιστράτευση και καθολικό πόλεμο ή φεύγουμε!!!!!»

Δείτε:

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί