• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ήρθε στην Ελλάδα ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον – Αγνόησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της κυβέρνησης (BINTEO)

Ήρθε στην Ελλάδα ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον – Αγνόησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της κυβέρνησης (BINTEO)

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, ο πατέρας του Πρωθυπουργού της Βρετανίας, αγνόησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και φυσικά του ίδιου του γιου του.

Ο 79χρονος έφτασε στην Αθήνα χθες το βράδυ με τελικό προορισμό το εξοχικό του στο Πήλιο, σύμφωνα με το e-nikos.gr. Όμως το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας έχει εκδώσει οδηγία, σύμφωνα με την οποία οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, εκτός κι αν είναι απόλυτη ανάγκη.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, με μερικές αναρτήσεις στο instagram, όπως αναφέρει και η Dailymail, καυχήθηκε για το ταξίδι του και δημοσίευσε φωτογραφίες με το αεροπλάνο πάνω από την Αθήνα.

Ο πρώην πολιτικός ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι τη Σόφια, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από τη Βρετανία μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Από το μπαλκόνι του εξοχικού του στο Πήλιο ο 79χρονος είπε στην Dailymail “Είμαι στο Πήλιο για αναγκαίες δουλειές. Προσπαθώ να προστατεύσω την ιδιοκτησία μου από τον κορωνοϊό αναμένοντας την επόμενη σεζόν. Πρέπει να τηρήσω τις αποστάσεις στο κτήμα γιατί εδώ τα παίρνουν πολύ σοβαρά αυτά”.

https://www.instagram.com/p/CCHXO5ins-a/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CCHXJNBnj4u/?utm_source=ig_web_copy_link

photo instagram screenshot