Η Αλάσκα είναι ως επί το πλείστον έρημο μέρος, με μόνο το 20% περίπου της να είναι προσβάσιμο οδικώς. Το χειμώνα, πολλοί που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές βασίζονται σε μικρά αεροπλάνα ή οχήματα χιονιού για να διανύσουν οποιαδήποτε απόσταση και τα παγωμένα ποτάμια μπορούν να λειτουργήσουν ως αυτοσχέδιοι δρόμοι.
Όταν η Keim μεγάλωνε σε ένα οικόπεδο στην Αλάσκα, ένας οικογενειακός φίλος έριχνε γαλοπούλες στην οικογένειά της και σε άλλους κοντά για τις διακοπές. Άλλες φορές, ο πιλότος παρέδιδε εφημερίδες.
Η οικογένειά της μετακόμισε πιο κεντρικά στην Αλάσκα πριν από σχεδόν 25 χρόνια, αλλά εξακολουθεί να έχει το σπίτι της εκεί. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό αεροπλάνο που είχε ξαναφτιάξει με τον πατέρα της, η Κέιμ ξεκίνησε την αποστολή παράδοσης με γαλοπούλα λίγα χρόνια πριν, αφού έμαθε για μια οικογένεια που ζούσε φτωχικά και δεν είχε πολλά για δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Η προσπάθειά της έχει αυξηθεί από στόμα σε στόμα και από αναρτήσεις στα social media. Φέτος, παραδίδει 32 κατεψυγμένες γαλοπούλες σε ανθρώπους που ζουν όλο το χρόνο σε καμπίνες όπου δεν υπάρχουν δρόμοι.
«Ευτυχώς κάνει κρύο στην Αλάσκα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τους καταψύκτες», είπε.
Επικοινωνεί με τις οικογένειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τους ενημερώσει για τις επικείμενες παραδόσεις και στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βγαίνουν έξω και περιμένουν.
«Όσον αφορά την ακρίβεια και το χτύπημα του στόχου μας, σίγουρα δεν είμαι ο καλύτερος στόχος», αστειεύτηκε.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέοι αποκλεισμοί τελωνείων σήμερα από τους αγρότες
- Αστέρας του NBA είχε μια viral στιγμή με ρομπότ που κάνει πολεμικές τέχνες! vid
- Νικητής ο Όρμπαν, δεν θα δώσει ούτε ευρώ στον Ζελένσκι: «Αποτρέψαμε την κήρυξη πολέμου στη Ρωσία»
- Η Ουγγαρία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει συνάντηση Πούτιν-Τραμπ σύμφωνα με τον ΥΠΕΞ της χώρας
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας
- Τουλάχιστον 6 νεκροί στην επίθεση εναντίον βάσης του στρατού της Κολομβίας
- Η Σάμος το “ανερχόμενο αστέρι” του ευρωπαϊκού τουρισμού, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ
- Μια νέα τάση στην Τουρκία που απαιτεί την προσοχή όλων, αν τελικά επικρατήσει
- Μετά τα παρακάλια, ο Ζελένσκι ευχαρίστησε τους Ευρωπαίους για τα 90δις
- Πολυτελείς κατοικίες- Ποιες είναι οι 4 προτεραιότητες των αγοραστών









