ΗΠΑ:17χρονη μητέρα έβαλε φαιντανύλη στο γάλα του μωρού της για να το κοιμίσει και το σκότωσε

Ο σερίφης της κομητείας Nassau Bill Leeper είπε ότι ένα παιδί 9 μηνών πέθανε τον περασμένο μήνα αφού η έφηβη μητέρα του παιδιού έβαλε φαιντανύλη στο μπουκάλι με το γάλα του παιδιού.

Ο Leeper είπε ότι οι αστυνομικοί πήγαν σε ένα σπίτι στο Callahan στις 26 Ιουνίου αφού έλαβαν κλήση ότι το 9 μηνών αγόρι δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό. Ο αστυνομικός που έφτασε στο σπίτι προσπάθησε να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά το παιδί πέθανε αργότερα σε νοσοκομείο του Τζάκσονβιλ.

Οι ερευνητές εμφανίστηκαν και άρχισαν να ανακρίνουν τη 17χρονη μητέρα του παιδιού. Είπε στους ερευνητές ότι δεν ήξερε τι συνέβη, αλλά μετά η ιστορία της άλλαξε.

Ο Leeper είπε ότι οι ερευνητές έμαθαν ότι στις 26 Ιουνίου, η μητέρα ήταν κουρασμένη και ήθελε να πάρει έναν υπνάκο και έτσι πήγε να δώσει στο παιδί γάλα. Πριν το κάνει, γέμισε το μπουκάλι με κάτι που νόμιζε ότι ήταν κοκαΐνη, είπε ο Leeper. Αλλά αυτό που νόμιζε ότι ήταν κοκαΐνη αποδείχθηκε ότι ήταν φαιντανύλη, είπε η Leeper.

Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή, το παιδί είχε αρκετή φαιντανύλη στο σύστημά του για να σκοτώσει 10 ανθρώπους.

«Ποιος το κάνει αυτό; Ποια μητέρα θα το έκανε αυτό; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι άρρωστο. Είναι πέρα ​​από τη φαντασία μου γιατί μια μητέρα θα το έκανε αυτό στο παιδί της», είπε η Leeper. «Κανείς δεν πρέπει να χάσει τη ζωή του από αυτό το τρομερό θανατηφόρο ναρκωτικό, ειδικά ένα αθώο μωρό».

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί