Βρέθηκε γυαλί σε ροφήματα!! Ανακαλούνται χιλιάδες συσκευασίες στις ΗΠΑ

300.000 χιλιάδες εμφιαλωμένα ροφήματα Starbucks Vanilla Frappuccino ανακλήθηκαν αφού ίσως εντοπίστηκαν κομμάτια γυαλιού σε ορισμένα από τα παγωμένα ποτά καφέ.


Συνολικά 25.200 περιπτώσεις ποτού, που παρήγαγε η PepsiCo με 12 μπουκάλια ανά θήκη, ανακλήθηκαν μετά τον εντοπισμό γυαλιού, σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Η εθελοντική ανάκληση, η οποία ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου, στόχευε ποτά με ημερομηνίες λήξης στις 8 Μαρτίου, 29 Μαΐου, 4 Ιουνίου και 10 Ιουνίου, σύμφωνα με τον FDA.

Τα ποτά διανέμονταν σε όλες τις ΗΠΑ, αν και όχι σε καταστήματα λιανικής των Starbucks, δήλωσε εκπρόσωπος της PepsiCo σε δήλωση στο Insider.

“Η αφαίρεση αυτών των προϊόντων από την αγορά βρίσκεται σε εξέλιξη”, ανέφερε η δήλωση εκ μέρους της North American Coffee Partnership.

Η δήλωση συνεχίζει:

“Η North American Coffee Partnership έχει δεσμευτεί για υψηλό επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα που εξυπηρετούμε. Η παροχή ποιοτικής εμπειρίας στους καταναλωτές μας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και ενεργούμε πάντα με μεγάλη προσοχή κάθε φορά που εγείρεται μια πιθανή ανησυχία .”

(Από insider.com, dikaiologitika – φωτο:freepik)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί