ΗΠΑ – Τρόμος στον αέρα: Ράγισε το τζάμι πιλοτηρίου την ώρα της πτήσης!

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου που είχε απογειωθεί από Νέα Υόρκη, μετά από ρωγμή


Ένα αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από τη Νέα Υόρκη προς την Ισπανία αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Βοστώνη, αφού το τζάμι του αεροπλάνου εμφάνισε ρωγμή στο τζάμι του πιλοτηρίου μετά από δύο ώρες ταξιδιού, αργά το βράδυ της Τετάρτης.


Η πτήση 94 αναχώρησε από το αεροδρόμιο JFK στις 19:28 μ.μ. και ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στη Μαδρίτη, αλλά εκδόθηκε συναγερμός 2 περίπου στις 21:46 μ.μ., μετέδωσε το NBC Boston, επικαλούμενο την πολιτειακή αστυνομία της Μασαχουσέτης.

Το Alert 2 «υποδεικνύει ότι ένα αεροσκάφος αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες» και «μπορεί να αναμένεται δύσκολη ή αναγκαστική προσγείωση», σύμφωνα με τις διαδικασίες αντιμετώπισης αεροπορικών εκτάκτων αναγκών της πόλης Sky Harbor του Φοίνιξ.

Το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό τη στιγμή που γύρισε πίσω και προσγειώθηκε στη Βοστώνη στις 10:03 μ.μ., όπως έδειξαν τα δεδομένα από ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στις ΗΠΑ λόγω «προβλήματος συντήρησης», όπως επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία στη New York Post με ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της εταιρίας
«Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια και το αεροσκάφος τέθηκε εκτός λειτουργίας για να επιθεωρηθεί από την ομάδα συντήρησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ενώ προσθέτει ότι «Δεν θέλουμε ποτέ να διαταράξουμε τα ταξιδιωτικά σχέδια των πελατών μας και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε το συμβάν».

Οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουν για τη Μαδρίτη με άλλο αεροσκάφος το απόγευμα της Πέμπτης.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί