ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν διαβεβαιώνει τον γιο του Χάντερ για την “απέραντη αγάπη” του, κατά την έναρξη της δίκης του

Ο Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε σήμερα τον γιο του Χάντερ, του οποίου η δίκη για παράνομη οπλοκατοχή άρχισε σήμερα ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Ντέλαγουερ, για την "απέραντη αγάπη" του, αποφεύγοντας να κάνει κάποιο σχόλιο για την ίδια τη διαδικασία.

“Ως πρόεδρος, δεν θέλω να σχολιάσω μια ομοσπονδιακή διαδικασία που είναι σε εξέλιξη αλλά ως πατέρας, έχω απέραντη αγάπη για τον γιο μου, του έχω εμπιστοσύνη και σέβομαι τη δύναμή του”.

“Η Τζιλ και εγώ αγαπάμε τον γιο μας και είμαστε τόσο περήφανοι γι αυτό που είναι σήμερα”, έγραψε ο Τζο Μπάιντεν σε ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι πολλές οικογένειες έχουν αγαπημένους δικούς τους ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει έναν εθισμό”, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο 54χρονος Χάντερ, έφθασε στο δικαστήριο για την πρώτη δίκη παιδιού εν ενεργεία προέδρου, στην οποία θα αντιμετωπίσει τρείς κακουργηματικές κατηγορίες λόγω της αγοράς και κατοχής ενός περιστρόφου το 2018. Ο ίδιος δηλώνει αθώος. Αυτή είναι η μια από τις ποινικές υποθέσεις που αντιμετωπίζει, με ομοσπονδιακές φορολογικές κατηγορίες να απαγγέλλονται χωριστά στην Καλιφόρνια.

Η πρώτη κύρια Τζιλ Μπάιντεν, η σύζυγος του Χάντερ, Μελίσα Κοέν Μπάιντεν και η ετεροθαλής αδελφή του, Άσλεϊ Μπάιντεν, ήταν παρούσες στη δίκη στο Ουίλμινγκτον, ενώπιον της περιφερειακής δικαστού των ΗΠΑ Μεριέλεν Νορέικα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: EPA-EPA POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί