ΗΠΑ – Μυστήριο με τον θάνατο 3 ανδρών: Εντοπίστηκαν νεκροί και παγωμένοι στην αυλή φίλου τους

Θρίλερ στο Κάνσας, όπου τρεις άνδρες βρέθηκαν νεκροί στην πίσω αυλή του σπιτιού του φίλου τους, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί έναν αγώνα.

Οι φίλαθλοι των Kansas City Chiefs εντοπίστηκαν παγωμένοι, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επιμένει ότι «δεν γνώριζε» ότι τα άψυχα σώματά τους ήταν στην αυλή του, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ήταν εκεί ακόμα και για δύο μέρες.

Τα πτώματα των David Harrington, 37 ετών, Ricky Johnson, 38 ετών, και Clayton McGeeney, 36 ετών, εντοπίστηκαν το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου καθώς η αρραβωνιαστικιά ενός εκ των άτυχων ανδρών απευθύνθηκε στις αρχές, ανέφερε η αστυνομία του Κάνσας στο Fox Digital.

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε στην πίσω βεράντα του σπιτιού, ενώ τα άλλα δύο πτώματα βρέθηκαν στην πίσω αυλή. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού “δεν γνώριζε” ότι οι φίλοι του είχαν παγώσει μέχρι θανάτου, εντός των ορίων της περιουσίας του, αφού είχαν παρακολουθήσει το Kansas City να αντιμετωπίζει τους LA Chargers στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του NFL στις 7 Ιανουαρίου, ανέφερε η αστυνομία.

«Αρχικά, αυτή η υπόθεση δεν διερευνάται 100% ως ανθρωποκτονία», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κάνσας, Τζέικ Μπεκίνα.

«Δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και κανείς δεν είναι υπό κράτηση. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απειλές ή ανησυχίες για την κοινότητα αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Μπεκίνα. «Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνεργαζόταν με τους ντετέκτιβ την ημέρα που ανακαλύφθηκαν τα πτώματα».

Η αστυνομία του Κάνσας δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα της New York Post σχετικά με το αν οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ και αν – και γιατί – αρνήθηκαν να αναζητήσουν καταφύγιο, παρά το ψύχος.

«Όπως οι υπόλοιποι από εμάς, [ο ιδιοκτήτης του σπιτιού] περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της αυτοψίας και της έκθεσης τοξικολογίας», είπε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του σπιτιού στο Kansas City Star.

«Εκ μέρους του [ιδιοκτήτη του σπιτιού] της οικογένειάς του, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στους φίλους και τα μέλη της οικογένειας αυτών των ανδρών και οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους».

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί