ΗΠΑ: Ένα παιδί νεκρό και άλλοι τέσσερις τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε υπαίθρια αγορά στο Χιούστον

Ένας ανήλικος πέθανε και άλλοι τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μετά από πυροβολισμούς την Κυριακή το βράδυ μετά από «αναταραχή» σε υπαίθρια αγορά στην περιοχή του Χιούστον, ανακοίνωσε η αστυνομία στο Πέρλαντ του Τέξας.


Ο δράστης ή οι δράστες παρέμεναν ελεύθεροι εν μέσω ενεργούς έρευνας, ανέφερε η αστυνομία του Pearland.

Δύο από τα θύματα ήταν ανήλικοι, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τσαντ Ρότζερς σε βραδινή συνέντευξη Τύπου. Το αστυνομικό τμήμα είπε αργότερα στο X, ότι «ένα από τα ανήλικα θύματα πέθανε από τα τραύματά του».

Και τα πέντε θύματα είχαν νοσηλευτεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τμήματος.

Ο Ρότζερς είπε ότι ο πυροβολισμός ήταν αποτέλεσμα προβλημάτων μεταξύ δύο ατόμων στην τοποθεσία και δεν ήταν τυχαίος. Είναι πιθανό οι δράστες να ήταν δύο, είπε.

«Αυτό ξεκίνησε επειδή υπήρξε αναστάτωση μεταξύ δύο ατόμων στην υπαίθρια αγορά που οδήγησε σε πυροβολισμούς», είπε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι οι πληροφορίες ήταν προκαταρκτικές.

«Δεν φαίνεται να είναι κανενός είδους στοχευμένη επίθεση στην υπαίθρια αγορά», πρόσθεσε ο Rogers.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί