ΗΠΑ: Έφηβος προσπάθησε να σκοτώσει τους γονείς του λόγω “κακής ανατροφής”- Απογοητεύτηκε που επέζησαν

Ένας έφηβος από την Αριζόνα «απογοητευμένος για την ανατροφή του» προσπάθησε να σκοτώσει τους γονείς του ώρες μετά τη λήξη της Γιορτής της Μητέρας - και απογοητεύτηκε όταν έμαθε ότι και οι δύο επέζησαν από την άρρωστη επίθεση που «σχεδίαζε εδώ και χρόνια», σύμφωνα με τις αρχές.

Ο Jeremiah Estel Blair, 19 ετών, φέρεται να πυροβόλησε τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους στο Chandler, περίπου 20 μίλια από το Phoenix, τη Δευτέρα το πρωί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου τους χορηγήθηκε θεραπεία για τα τραύματά τους.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χωρίς επεισόδια στο σημείο, παραδέχτηκε γρήγορα τον πυροβολισμό που προφανώς ήταν χρόνια σε εξέλιξη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Fox 10.
«[Ο Μπλερ] ανέφερε ότι ήταν αναστατωμένος για την ανατροφή του και ένιωσε ότι δεν του συμπεριφέρονταν όπως θα έπρεπε ως παιδί», έγραψαν οι αστυνομικοί του Τσάντλερ, σύμφωνα με τον σταθμό.

«[Ο Μπλερ] δήλωσε ότι σχεδίαζε εδώ και χρόνια να σκοτώσει [τα θύματα]».


Το αρχικό του σχέδιο ήταν να πραγματοποιήσει τον πυροβολισμό την Ημέρα της Μητέρας, αλλά αντ’ αυτού περίμενε ώρες αργότερα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Όταν ο πατέρας του Μπλερ κατέβηκε κάτω γύρω στις 5:30 π.μ., ο γιος του περίμενε με όπλο και βιντεοκάμερα για να καταγράψει τον πυροβολισμό, ανέφερε η AZ Family.

Ο πατέρας του Μπλερ έτρεξε πίσω στην κρεβατοκάμαρα, αλλά η μητέρα του βγήκε από το δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε και πυροβολήθηκε στο στήθος, ανέφερε η εφημερίδα.

Ενώ ήξερε αμέσως μετά τον πυροβολισμό ότι ο πατέρας του ήταν πιθανό να ζήσει, ήταν χαρούμενος όταν πίστευε ότι η μητέρα του επρόκειτο να πεθάνει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο Μπλερ αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, είπε η αστυνομία. Παραμένει υπό κράτηση.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί