σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα, οι οποίες προβλέπουν επίσης αμφίρροπη μάχη στην πολιτεία της Πενσιλβάνια.
Στην εθνικής εμβέλειας δημοσκόπηση (11-16 Σεπτεμβρίου), Χάρις και Τραμπ εξασφαλίζουν το 47% των ψήφων μεταξύ 2.437 πιθανών ψηφοφόρων. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για τους The New York Times, The Philadelphia Inquirer και το Siena College.
Στην Πενσιλβάνια, μία από τις επτά κρίσιμες για την ψηφοφορία πολιτείες, η Κάμαλα Χάρις διατηρεί προβάδισμα 4 ποσοστιαίων μονάδων απέναντι στον Τραμπ (50% έναντι 46%, με περιθώριο σφάλματος 3,8 ποσοστιαίες μονάδες), σύμφωνα με την δημοσκόπηση των Times.
Δημοσκόπηση της Washington Post δείχνει επίσης αμφίρροπη μάχη στην Πενσιλβάνια, η οποία, μαζί με τις Αριζόνα, Τζόρτζια, Μίσιγκαν, Νεβάντα, Βόρεια Καρολίνα, Ουισκόνσιν, αναμένεται να κρίνει την έκβαση της ψηφοφορίας των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Στην δημοσκόπηση αυτή (12-16 Σεπτεμβρίου), η Χάρις πιστώνεται με το 48% των ψήφων και ο Τραμπ με το 47%.
Η πλειονότητα των ερωτηθέντων στην δημοσκόπηση της Post δηλώνουν «εξαιρετικά ενεργοποιημένοι» για να ψηφίσουν για την προστασία της αμερικανικής δημοκρατίας. Ομως οι ψηφοφόροι είναι διχασμένοι σχετικά με το ποιος από τους υποψήφιους θα προστατεύσει καλύτερα την δημοκρατία: το 48% επιλέγει την Κάμαλα Χάρις και το 45% τον Τραμπ.
ΑΠΕΜΠΕ-ΑΠΕΜΠΕ-EPA EPA-THE WASHINGTON POST POOL photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο άνδρες
- Μητσοτάκης: Τα βιβλία που επέλεξε να διαβάσει στις γιορτές ο πρωθυπουργός – “Από πού να ξεκινήσω;”
- Νέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν συνολικά 70 άτομα
- Τουρκία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Βαρδούσια: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες – Μαζί τους και μία γυναίκα
- Η μεγάλη αλήθεια που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν εχθρικές προς την Ρωσία χώρες
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος σε ηλικία 67 χρονών
- Για δημοψήφισμα μιλά ο Ζελένσκι σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα – Τι ζητά από την Ρωσία
Κύρια Θέματα









