ΗΠΑ: Αστυνομικοί έσωσαν 5χρονο κορίτσι που βρισκόταν κλεισμένο σε ντουλάπα

Αστυνομικοί έσωσαν ένα πεντάχρονο κορίτσι μέσα από μια μικρή ντουλάπα σε σπίτι στο Αρκάνσας, των ΗΠΑ.

H αστυνομία του Αρκάνσας έκανε φύλλο και φτερό ένα σπίτι για να βρει ένα πεντάχρονο κορίτσι κρυμμένο μέσα και τώρα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σωρό ποινικές κατηγορίες.

Ειδικότερα ένας 40χρονος, από το Tontitown του Αρκάνσας, συνελήφθη την Παρασκευή, αφού η αστυνομία πήγε στο σπίτι του την προηγούμενη ημέρα και διέσωσε ένα παιδί που ήταν κρυμμένο σε μια ντουλάπα.

Το βίντεο από την κάμερα σώματος της αστυνομίας έδειξε τον άνδρα να φοράει φόρμα και καπέλο, οδηγώντας την αστυνομία σε μια ντουλάπα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί, αφού έσκαψαν μέσα από αντικείμενα που μπλόκαραν τη μυστική πόρτα, εντόπισαν ένα πεντάχρονο παιδί, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Την είχε κλειδωμένη σε ντουλάπα


«Ήταν πολύ συγκινημένη όταν βγήκε έξω και αρκετά φοβισμένη. Της είχε δώσει εντολή να μη βγάλει άχνα και να μην αποκαλύψει ότι βρισκόταν εκεί πίσω», δήλωσε ο υπαστυνόμος Keith Lindley στην ειδησεογραφικό μέσο USA TODAY.

Ο 40χρονος αντιμετωπίζει τώρα τις κατηγορίες της παρεμπόδισης της επιμέλειας, της έκθεσης σε κίνδυνο ανηλίκου και της κατοχής αλεξίσφαιρου οπλισμού και εξαρτημάτων χρήσης ναρκωτικών, σύμφωνα με το The Washington County Jail Intake.


Η αστυνομία του Tontitown βοηθούσε τους υπαλλήλους της υπηρεσίας να αναλάβουν την επιμέλεια του παιδιού όταν προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον 40χρονο άνδρα, ανέφερε το πρακτορείο KNWA.

Ο άνδρας, o oποίος ισχυρίστηκε ότι ένας δικαστής του είχε παραχωρήσει την επιμέλεια του παιδιού, αρνήθηκε να ανοίξει την μπροστινή πόρτα και δήλωσε στην αστυνομία ότι η πεντάχρονη δεν βρισκόταν στην κατοικία.

Τελικά, ο 40χρονος παραδέχτηκε ότι το παιδί βρισκόταν στο σπίτι και οδήγησε την αστυνομία στην ντουλάπα, απ’ όπου οι αστυνομικοί είπαν ότι άκουγαν θορύβους. Ο ύποπτος μετακίνησε μερικά κουτιά για να αποκαλύψει μια σανίδα που είχε καρφωθεί στον τοίχο. Πίσω από τη σανίδα υπήρχε ένας μικρός χώρος.

Ελεύθερος με εγγύηση ο ύποπτος τη στιγμή της σύλληψης


Τη στιγμή της σύλληψής του ο άνδρας ήταν ελεύθερος με εγγύηση για άλλες κατηγορίες από την κομητεία Μπέντον. «Είχε καταθέσει εγγύηση σε σχέση με μια κατηγορία σχετική με διακίνηση ναρκωτικών από γειτονική πόλη στα βόρεια», δήλωσε ο υπαστυνόμος.

Κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Ουάσινγκτον την Παρασκευή και αφέθηκε ελεύθερος τη Δευτέρα, όταν κατέβαλε εγγύηση 5.000 δολαρίων.

Η επόμενη δικάσιμος του 40χρονου έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου.

(με πληροφορίες από elefhterostypos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί