ΗΠΑ: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα και γιο στον διάδρομο της πολυκατοικίας λόγω διαμάχης για θόρυβο!!!

Ένας άνδρας στο Μπρούκλιν πυροβόλησε και σκότωσε έναν πατέρα και τον θετό του γιο στον διάδρομο της πολυκατοικίας τους για μια διαμάχη για τον θόρυβο.


Ο Bladimy Mathurin, 47 ετών, και ο θετός του γιος Chinwai Mode, 27 ετών, δολοφονήθηκαν το βράδυ της Κυριακής μετά από καταγγελία για θόρυβο.

Οι αξιωματούχοι κατονόμασαν έναν 47χρονο γείτονα που έμενε στον κάτω όροφο του κτιρίου, ως ύποπτο για τις δολοφονίες.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο πυροβολισμός έγινε στον τέταρτο όροφο ενός γνωστού συγκροτήματος κατοικιών στο East Flatbush.

Η φρίκη εκτυλίχθηκε μπροστά στη σύζυγο του Ματούριν, η οποία έβλεπε τον σύζυγο και τον γιο της να σκοτώνονται εν ψυχρώ.


Ο Mathurin ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και δούλευε δύο δουλειές για να συντηρήσει την οικογένειά του – στον ελεύθερο χρόνο του ήταν ερασιτέχνης bodybuilder

Ο άνδρας φέρεται να πυροβολήθηκε πολλές φορές από τον γείτονα, μετά από μια σύγκρουση για μια καταγγελία θορύβου – ένα θέμα που είχε προκύψει πολλές φορές μεταξύ των δύο ανδρών που ζούσαν σε διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία.

Από το σημείο ανασύρθηκαν εννέα κάλυκες, σύμφωνα με την Post.

Μετά τις δολοφονίες, η Marie Delille – η σύζυγος του Mathurin – είπε ότι αυτή και η οικογένειά της μάλωναν για χρόνια με τον γείτονά τους στον κάτω όροφο για τα επίπεδα θορύβου.

Το βράδυ της Κυριακής, ο γείτονας άρχισε να χτυπά το ταβάνι του λόγω των ισχυρών θορύβων που προέρχονταν από το διαμέρισμα του Ματουρίν και της Ντελίλ.

Ο Mathurin απάντησε χτυπώντας πίσω, κάτι που ώθησε τον γείτονα να ανέβει τις σκάλες και να κλωτσήσει την εξώπορτα της οικογένειας, σύμφωνα με τη γυναίκα.

«Αυτός ο άντρας μας μισεί με κάθε κόκαλο στο σώμα του», είπε η Ντελίλ. «Ο άντρας μου δεν είχε όπλο. Γιατί έφερες όπλο για να πυροβολήσεις την οικογένειά μου; Γιατί έφερες ένα όπλο για να διαλύσεις την οικογένειά μου; Γιατί; Γιατί?”

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί