Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα πολιτικής ασφάλειας και οικονομολόγο György Nógrádi, η κατάσταση στην Ουκρανία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποιος θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου. Μιλώντας στο ουγγρικό HírTV , ο Nógrádi, ο οποίος διδάσκει στο Τμήμα Αμυντικών Οικονομικών του Πανεπιστημίου Corvinus στο Βουδαπέστη, αναφέρθηκε στις αμερικανικές εκλογές και στις γεωπολιτικές εξελίξεις.
Ο Nógrádi είπε ότι το κλειδί είναι η 5η Νοεμβρίου! Εάν κερδίσει ο Τραμπ, θεωρεί πως οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν αμέσως, αλλά αν κερδίσει η Καμάλα Χάρις, οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάτι «εντελώς διαφορετικό».
Σχολιάζοντας περαιτέρω τις εκλογές, είπε ότι σε αντίθεση με την Χάρις, σημαντικό μέρος της βιομηχανίας έχει παραταχθεί πίσω από τον Τραμπ.
Τονίστηκε δε ότι ο Πούτιν είπε ότι είναι έτοιμος να κάνει «λογικούς συμβιβασμούς», αν και είναι γνωστό ότι είναι σταθερός στην στάση του ενάντια στις εδαφικές και άλλες φιλοδοξίες του Ζελένσκι που περιγράφονται στο περιβόητο «Σχέδιο Νίκης» του.
Η Μόσχα έχει ξεκαθαρίσει πως το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να εμπεριέχει και την πραγματικότητα από το πεδίο της μάχης!
Στο ερώτημα εάν Βορειοκορεάτες στρατιώτες βρίσκονται στην Ρωσία, δόθηκε η απάντηση ότι εάν η Δύση υποστηρίζει του Ουκρανούς με μισθοφόρους ή εκπαιδευτές, γιατί η Ρωσία δεν μπορεί να κάνει το ίδιο με τους Βορειοκορεάτες στρατιώτες;
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» (upd)
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ









