Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στο νοτιοανατολικό κρατίδιο Ταμίλ Ναντού της Ινδίας, ενόψει του περάσματος ενός κυκλώνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Ο κυκλώνας Νιβάρ, κατηγορίας 1 (“σοβαρή κυκλωνική καταιγίδα” σε κλίμακα από το 1 έως το 5 στην κατηγοριοποίηση του Tropical Storm Risk) είναι πιθανό να προκαλέσει ζημιές σε σπίτια, να ρίξει ηλεκτροφόρα καλώδια, να ξεριζώσει δέντρα και να καταστρέψει καλλιέργειες κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της Ινδίας, ανέφερε η ινδική μετεωρολογική υπηρεσία (IMD).
“Πάνω από 145.000 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε 1.516 κατασκηνώσεις βοήθειας σε όλο το κρατίδιο ως μέτρο προφύλαξης”, δήλωσε στο Ρόιτερς ο Ρ. Μο. Ουντχαγιακουμπάρ, υπουργός Διαχείρισης Καταστροφών του Ταμίλ Ναντού.
Ο Ένταπαντι Παλανισβάμι, επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, κήρυξε δημόσια αργία τη σημερινή και την αυριανή μέρα για ορισμένες περιοχές, συμβουλεύοντας τους αλιείς να μην βγουν στη θάλασσα και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Περιοχές μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα του κρατιδίου, Τσενάι, βίωσαν σήμερα έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
ΦΩΤΟ Unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
