Υπάλληλος καταστήματος της Seicomart στην πρωτεύουσα Σαπόρο του Χοκάιντο δήλωσε στην τοπική αστυνομία ότι ένας άνδρας παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά κρατώντας κάτι που έμοιαζε με μαχαίρι κουζίνας λίγο πριν από τις 07:00 τοπική ώρα (24:00 ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με το NHK.
Τρεις υπάλληλοι ηλικίας 40 ως 60 ετών μαχαιρώθηκαν κατά την επίθεση και τραυματίστηκαν. Ο ένας από αυτούς, ένας άνδρας ηλικίας γύρω στα 40, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Οι άλλοι δύο, ένας άνδρας και μία γυναίκα, εξακολουθούν να έχουν τις αισθήσεις τους, πρόσθεσε το NHK, επικαλούμενο την αστυνομία.
Ένας 43χρονος ντόπιος, ο οποίος είναι άνεργος, συνελήφθη στο σημείο ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διευκρίνισε το NHK.
Τον Ιανουάριο, τρεις άνδρες τραυματίστηκαν σε επεισόδιο μαχαιρώματος στην Ακιχαμπάρα, δημοφιλής τουριστική περιοχή στο Τόκιο. Ωστόσο τα επεισόδια βίας σε δημόσιους χώρους παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα στην Ιαπωνία.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η αναφορά του Τραμπ στην Ελλάδα! Το νούμερο που μάλλον τον έχει σοκάρει
- Ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, El Hassan Bin Talal στον Αρχιεπίσκοπο – Συζήτησαν για τους χριστιανούς της Ανατολής
- Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τετάρτης, λόγω έργων
- «ΒΟΜΒΕΣ» Τραμπ κατά των διεθνιστών! Ομιλία «κόλαφος» στην Νέα Υόρκη
- Ταϊβάν: Δύο νεκροί και 30 αγνοούμενοι λόγω ενός τυφώνα
- ΚΚΕ για αναβολή συνάντησης Ερντογάν-Μητσοτάκη: «Εκτίθενται όσοι καλλιεργούν τον εφησυχασμό των “ήρεμων νερών”»
- Νέα Υόρκη: Χέρι-χέρι με τη Μελάνια εισήλθε ο Τραμπ στο κτίριο του ΟΗΕ – Video
- Νέα Υόρκη: Έφτασε στο κτίριο του ΟΗΕ ο Ζελένσκι, video
- ΕΛ.ΑΣ.: Συμβουλές για να μην πέσουν οι πολίτες θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους
- Φυλάκιση 2 ετών στον Σύρο που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες στο Αιγάλεω
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ
