«Εκθέτουμε και θέτουμε στο στόχαστρο το σκοτεινό δίκτυο που στηρίζει τον πολυτελή τρόπο ζωής του Πούτιν και σφίγγουμε τον κλοιό στον στενότερο κύκλο του», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η υπουργός Εξωτερικών Λις Τρας προαναγγέλλοντας νέες κυρώσεις.
Η Βρετανία, ενεργώντας από κοινού με τους δυτικούς συμμάχους, έχει επιβάλει κυρώσεις σε εκατοντάδες Ρώσους καθώς και σε στρατηγικά σημαντικές βιομηχανίες και εταιρίες απαντώντας στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Στα 12 νέα ονόματα που προστίθενται στον κατάλογο των βρετανικών κυρώσεων περιλαμβάνεται η πρώην σύζυγος του Πούτιν Λιουντμίλα Οτσερέτναγια και πολλοί συγγενείς του που κατέχουν διοικητικές θέσεις σε μεγάλες ρωσικές εταιρίες όπως η Gazprom. Αντιμετωπίζουν πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις.
(Φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ύψωσαν τη ρωσική σημαία στην Ιταλία, vid
- Ισραήλ: Περιμένουμε από τη Χαμάς να επιστρέψει τις σορούς όλων των ομήρων
- Σημαντική εξέλιξη στην ιατρική: Επιστήμονες ανέπτυξαν “τεχνητό ήπαρ” που προβλέπει τοξικές αντιδράσεις στα φάρμακα
- «Καμπανάκι» ΔΝΤ για το παγκόσμιο χρέος
- Diathikes. gr: Παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα δημοσίευσης των διαθηκών – Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου 2025
- Νέο σόου από τον Γ.Γ. ΝΑΤΟ: «Μην παίρνετε τους Ρώσους στα σοβαρά – Δικτάτορας ο Πούτιν», vid
- Ρομποτόσκυλα που… διασκεδάζουν μικρά παιδιά; Δυστοπικό ΒΙΝΤΕΟ από Κίνα
- Ο Ζελένσκι διόρισε νέο Κυβερνήτη στην Οδησσό
- Βίντεο Μητσοτάκη για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, vid
- Πώς οι διεθνιστές κρατούν «όμηρο» τον Τραμπ – Σοκαριστική καταγγελία πολιτικού, vid