Η Virgin Atlantic ετοιμάζεται να περικόψει άλλες 1.000 θέσεις εργασίας, καθώς διαπιστώνει βραδύτερη της προσδοκώμενης ανάκαμψη της διεθνούς ζήτησης για αεροπορικά ταξίδια, ανέφερε σε ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News χθες Πέμπτη.
Η πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που η συμφωνία «διάσωσης» της εταιρείας, ύψους 1,2 δισεκατομμυρίου λιρών, οδεύει προς ολοκλήρωση εντός της εβδομάδας, μετά την έγκριση, από δικαστή του Λονδίνου, του σχεδίου αναδιάρθρωσής της σε ακροαματική διαδικασία την Τετάρτη.
Η Βέρτζιν θα ανακοινώσει τις απολύσεις πιθανόν ακόμη και εντός της ημέρας, κατά το δημοσίευμα του Σκάι. Το δίκτυο επισημαίνει πως οι περικοπές θέσεων εργασίας, εάν επιβεβαιωθούν, θα σημαίνουν πως το προσωπικό του αερομεταφορέα θα μειωθεί σχεδόν στο μισό, από τους περίπου 10.000 εργαζόμενους που απασχολούσε προτού ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.
Η Βέρτζιν Ατλάντικ απέφυγε να σχολιάσει επίσημα το ρεπορτάζ.
Η εταιρεία – ανήκει κατά το 51% στον Όμιλο Βέρτζιν του Ρίτσαρντ Μπράνσον και κατά 49% στην Delta Air Lines Inc των ΗΠΑ – αναγκάστηκε να κλείσει τη βάση της στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου και να περικόψει πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας για να μπορέσει να αποφύγει τη χρεοκοπία εξαιτίας του αντίκτυπου της πανδημίας του κορονοϊού, αφού μετά το ξέσπασμα της τα περισσότερα αεροσκάφη καθηλώθηκαν στο έδαφος καθώς η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια ουσιαστικά εκμηδενίστηκε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Τραμπ – Ερντογάν στις 25/9 στον Λευκό Οίκο – «Θα συζητήσουμε και για τα F-35»
- Μενίδι: Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης
- Για γέλια! Και η Πολωνία λέει για παραβίαση ρωσικών μαχητικών! Ενεργοποίηση του άρθρου 4 θέλει η Εσθονία
- ΗΠΑ και Κίνα! Σημαντικές ανακοινώσεις Τραμπ
- Eurovision και Ισραήλ: Κάθε πολιτιστικό μποϊκοτάζ είναι “ανόητο και μάταιο”, σύμφωνα με την Αυστρία
- Αναρτήθηκε ο πίνακας με τα προσωρινά αποτελέσματα για το Μέτρο 23 – Από Δευτέρα και για λίγες ημέρες οι ενστάσεις
- Το Ιράν θεωρεί “παράνομο” το πράσινο φως για την επαναφορά των κυρώσεων σε βάρος του
- Φάμελλος: Έχουμε ευθύνη να φέρνουμε λύσεις, όχι μόνο να αναδεικνύουμε τα ελλείμματα
- Greek Basketball League: Στις 12 Οκτωβρίου το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν 2025-26
- Η ρωσική «Αρκούδα» «βρυχάται» γεωπολιτικά στην αμερικανική ήπειρο – Ραγδαία εξέλιξη
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΓΡΟΤΕΣ

ΜΕΝΙΔΙ


ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΠΛΟΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΥΠΑ
