Ανάμεσά τους ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ (Κate Blanchett), ο πρώην παρουσιαστής του «Late Late Show» Τζέιμς Κόρντεν (James Corden) και ο ‘Αντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield).
Παρόντες ήταν επίσης ο πρωταγωνιστής του «Downton Abbey» Τζιμ Κάρτερ (Jim Carter) και η σύζυγός του Ιμέλντα Στάντον (Imelda Staunton), η οποία υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ στο «The Crown» και η Λέσλι Μάνβιλ (Lesley Manville), η οποία ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στην σειρά του Netflix.
Η εκδήλωση περιελάμβανε μια έκπληξη για τη βασίλισσα, μια μικρή παράσταση του «The Importance of Being Earnest», όπου η ηθοποιός Σάρον Ντ. Κλαρκ υποδύθηκε τη Λαίδη Μπράκνελ.
Στη συνέχεια κατά τη συνάντησή της με τους ηθοποιούς αποκάλυψε ότι το έργο είναι «ένα από τα αγαπημένα της» και σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», ρώτησε την Σάρον Ντ. Κλαρκ για τον ρόλο της. «Μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο που υποδύθηκα τη Λαίδη Μπράκνελ, δεν ήταν ένας ρόλος που περίμενα ποτέ να ενσαρκώσω» ανέφερε η ηθοποιός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καμίλα η οποία φορούσε ένα μπλε φόρεμα Anna Valentine, ανέλαβε την προστασία του Εθνικού Θεάτρου το 2022, παίρνοντας την σκυτάλη από τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ήταν προστάτιδα από το 2019 έως το 2021.
Μετά την παράσταση ο πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου, Σερ Ντέιμον Μπουφίνι (Damon Buffini) ευχαρίστησε την Καμίλα για την υποστήριξή της τονίζοντας τη σημασία της βασιλικής προστασίας για το θέατρο.
«Είναι απολύτως υπέροχο που είστε η προστάτιδα μας. Είμαστε, άλλωστε, το Βασιλικό Εθνικό Θέατρο. Σημαίνει πάρα πολλά για εμάς να έχουμε την υποστήριξή σας» σημείωσε.
Όπως αναφέρει το βρετανικό Hello!, το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, με ένα κοινό που αγγίζει τα 19 εκατομμύρια παγκοσμίως, μέσω παραστάσεων, περιοδειών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και κινηματογραφικών προβολών, καταφέρνει να διαδίδει την τέχνη του σε κάθε γωνιά της χώρας.
Παράλληλα συνεργάζεται με εκατοντάδες σχολεία και κοινότητες για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και να ανοίξει δρόμους για νέους καλλιτέχνες.
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA -EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιρανός πρόεδρος: Θα ξαναφτιάξουμε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις που καταστράφηκαν
- Ενώ η Γκίλφοϊλ είναι πια στην Ελλάδα, αυτό ειπώθηκε για την Τουρκία
- ΗΠΑ: Συνεχίζεται η «φαγωμάρα» δεξιών και διεθνιστών όσο το Shutdown κλείνει τον ένα μήνα
- Σεισμός στο βόρειο Αφγανιστάν: Πάνω από 20 νεκροί και 320 τραυματίες – Δείτε βίντεο
- «Θα δώσετε Tomahawk στο Κίεβο;», ρώτησαν τον Τραμπ – Δείτε τι απάντησε, vid
- Τεταμένη η κατάσταση στη Σερβία: Θέλουν να «ρίξουν» τον φιλορώσο Βούτσιτς
- Ο θρησκευτικός τουρισμός στη Θεσσαλία – Χαρακτηριστικά επισκεπτών στα Μετέωρα
- Ρωτήθηκε ο Τραμπ αν νομίζει πως οι μέρες του Μαδούρο «είναι μετρημένες» – Αυτό απάντησε
- Σώος 31χρονος ναυτικός έπειτα από πτώση στη θάλασσα νότια της Ηρακλειάς
- Ακόμα ένας πολιτικός δολοφονείται κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μεξικό









