Η στιγμή που ο Ζούκερμπεργκ ανακοινώνει τις απολύσεις στο facebook – ΒΙΝΤΕΟ

Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο με το οποίο o ιδιοκτήτης της Meta, (Facebook), Μαρκ Ζούκερμπεργκ απευθύνθηκε στους εργαζομένους την Τετάρτη λίγη ώρα αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι απολύει το 13% του προσωπικού της.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ένας από τους απολυθέντες υπαλλήλους της Meta στο NBC News.

Οι απολυόμενοι υπάλληλοι θα λάβουν ως αποζημίωση αμοιβές 16 εβδομάδων συν δύο επιπλέον εβδομάδες για κάθε έτος υπηρεσίας, σύνφωνα με όσα είπε ο Ζούκερμπεργκ ενώ η Meta θα καλύψει ασφάλιση υγείας για έξι μήνες.

Ακολουθεί μια απομαγνητοφώνηση των όσων ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Ζούκερμπεργκ:

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ποικίλα συναισθήματα. Θέλω να πω εκ των προτέρων ότι αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της απόφασης.

Είμαι ο ιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος, είμαι υπεύθυνος για την υγεία της εταιρείας μας, για την κατεύθυνσή μας και για τις αποφάσεις του πώς θα το εκτελέσουμε, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως αυτό, που ήταν απολύτως δική μου απόφαση.

Και ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρω στα 18 χρόνια που διευθύνω την εταιρεία. Και πολλοί από τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολο είναι, προφανώς, ότι έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή σας, αλλά και στην αποστολή μας. Χάνουμε ανθρώπους που… που έχετε βάλει πραγματικά την καρδιά και την ψυχή σας εδώ.

Καθένας από εσάς είναι ταλαντούχος και παθιασμένος, και ο καθένας σας έχει παίξει έναν ρόλο στο να κάνει το Meta όσο επιτυχημένο είναι. Ανεξάρτητα από το που εργαζόσασταν, ο καθένας από εσάς έπαιξε έναν ρόλο συνεισφέροντας στη δημιουργία προϊόντων που χρησιμοποιούν δισεκατομμύρια άνθρωποι για να επικοινωνούν καθημερινά».

hellasjournal, scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί