Η σημαντικότερη λεπτομέρεια από την συνέντευξη Πούτιν 20 ημέρες μετά, vid

«Έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην Δύση»!

Είναι απίστευτο! Η επικαιρότητα δεν σταματά να ασχολείται με την συνέντευξη Πούτιν, η οποία ακούστηκε σε ολόκληρη την Δύση!

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πολιτικό επιστήμονα John J. Mearsheimer, οι αντιδράσεις στην Δύση γύρω από την πρόσφατη συνέντευξη του δημοσιογράφου και πολιτικού αναλυτή Tucker Carlson με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ακολουθούν ένα γνωστό μοτίβο.

Σύμφωνα με τον Mearsheimer, ο Πούτιν «έθεσε μια σειρά από πολύ σημαντικά ουσιαστικά σημεία» κατά την διάρκεια της συνέντευξης και έδειξε ότι «έχει εξαιρετική γνώση των γεγονότων».

Αντί να επικεντρωθούν στο περιεχόμενο, τονίζει, οι δυτικοί πολιτικοί καθώς και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στην δυσφήμιση τόσο του Πούτιν όσο και του Κάρλσον, κάτι που συνεχίζεται με πρόφαση τον πρόσφατο μυστηριώδη θάνατο στην φυλακή του διεθνιστή Ναβάλνι, ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης.

ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ!

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο Mearsheimer:

«Εάν κοιτάξετε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και την αντίδραση του κατεστημένου στην Δύση, κανείς δεν εστίασε στην ουσία.

Δεν ισχυρίστηκαν  τι ο Πούτιν είπε κάτι λάθος.

Στην πραγματικότητα αυτό που έκαναν, ήταν να λασπολογούν τον Πούτιν και να λασπολογούν τον Tucker Carlson!

Απλώς αυτός είναι ο τρόπος  λειτουργίας των πραγμάτων στην Δύση. Εάν δεν συμφωνείς με κάποιον και δεν μπορείς να νικήσεις  αυτόν τον κάποιον βάση γεγονότων, αυτό που  κάνεις είναι να του ρίχνεις λάσπη.

Πού είναι η ένδειξη ότι ο Πούτιν ενδιαφέρεται να  κατακτήσει ολόκληρη την Ουκρανία, πού είναι τα στοιχεία ενδιαφέροντος κατάκτησης άλλων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης;».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί