Ο Πούτιν επιβεβαίωσε τα ευρήματα της FSB ότι υπήρχε ουκρανική σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, ενώ, όπως διαβάσατε πριν από λίγο, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς την Δύση για την επίθεση!
Ωστόσο, η Ουάσιγκτον λέει ότι δεν βλέπει κανένα στοιχείο ότι η Ουκρανία εμπλέκεται και το Κίεβο έχει επίσης αρνηθεί οποιοδήποτε ρόλο.
Ο πολιτικός σύμβουλος και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Arnaud Develay, θεωρεί πως η Ρωσία θα βρει την άκρη, προκειμένου αυτό να μην ξανασυμβεί!
«Πιστεύω πως το ρωσικό κράτος θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να διασφαλίσει ότι αυτό το συμβάν δεν θα συμβεί ποτέ ξανά», αναφέρει!
Τι εννοεί ακριβώς;
Θα γίνει καθοριστικό χτύπημα εναντίον εκείνων που πρέπει;
Η ρωσική κοινωνία θα πάρει τα μέτρα εκείνα, προκειμένου να περάσει στην ψηφιακή εποχή επιτήρησης, καταναγκασμού και ελέγχου, όπως όλος ο πλανήτης, με πρόσχημα την επίθεση της Δευτέρας; Ή και τα δύο μαζί;
Ένα είναι το σίγουρο: Υπάρχει έντονη κινητικότητα εντός Ρωσίας αλλά και χώρες της Ευρώπης, καθώς, όπως μεταδίδεται. και στην Ευρώπη φοβούνται αντίστοιχες επιθέσεις!
Η Ιταλία ακολούθησε την Γαλλία στην ενίσχυση της ασφάλειας και στην αύξηση των επιπέδων απειλής, καθώς η Γηραιά Ήπειρος προετοιμάζεται για μεγάλα γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Γερμανία αυτό το καλοκαίρι. Η Γαλλία αύξησε το επίπεδο απειλής της στο μέγιστο μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν λέει ότι κατέθεσε “δίκαιη” πρόταση για να αποφευχθεί η εκ νέου επιβολή κυρώσεων
- Αιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο – 32χρονος Πακιστανός επιτέθηκε με δρεπάνι σε ομοεθνή του
- Έκλεψαν σπάνιο αρχαίο βραχιόλι ανεκτίμητης αξίας από μουσείο της Αιγύπτου- Τρεις συλλήψεις
- Αυξάνονται οι κλοπές των αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη – Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα
- Ζαχαριάδης: Η ΝΔ, αντί να καλέσει τους γαλάζιους κλέφτες, κάλεσε δύο πεθαμένους να καταθέσουν στην Εξεταστική
- Τι δήλωσε ο Τσιάρας για τις πληρωμές των αγροτών
- Πάτρα: Σημαντική αύξηση των εσόδων κατά 11,85% για τον Οργανισμό Λιμένος το α’ εξάμηνο του 2025
- Ο Τραμπ μπέρδεψε την Αρμενία με την… Αλβανία, video
- Υπ. Μετανάστευσης: Δεν ανεστάλη επ’ αόριστον η έκδοση απορριπτικών αποφάσεων από πλευράς Υπηρεσίας Ασύλου
- Αεροδιακομιδή 50χρονης τετραπληγικής από τη Γερμανία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κατερίνης
Κύρια Θέματα

















