Καθώς ο καιρός περνάει με τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, η αγωνία κορυφώνεται σε σχέση με το τι θα γίνει σε σχέση με την Ουκρανία.
Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε μία πρόβλεψη! Όπως αναφέρει, σύμφωνα με το TASS, η Ουάσιγκτον μπορεί να ανακτήσει την βοήθειά της προς την Ουκρανία χρησιμοποιώντας τους πόρους του υπεδάφους της, ενώ η Ευρώπη θα πρέπει να πληρώσει ένα τρελό τίμημα για την υποστήριξη του Κιέβου.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Δευτέρα ότι θέλει η Ουκρανία να προμηθεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες με ορυκτά σπάνιων γαιών ως μια μορφή πληρωμής για την αμερικανική οικονομική υποστήριξη των πολεμικών προσπαθειών της χώρας κατά της Ρωσίας, σύμφωνα με το Reuters.
«Λέμε στην Ουκρανία ότι έχει πολύτιμες σπάνιες γαίες», είπε ο Τραμπ και συνέχισε: «Προσπαθούμε να κάνουμε μια συμφωνία με την Ουκρανία όπου θα εξασφαλίσουν αυτό που τους δίνουμε με τις σπάνιες γαίες τους και άλλα πράγματα».
Με αφορμή αυτό ο Μεντβέντεφ έγραψε στο X:
«Ο Τραμπ εξήγησε πώς θα πλήρωνε το Κίεβο τις ΗΠΑ – με τις σπάνιες γαίες της Ουκρανίας. Τι γίνεται με την Ευρώπη; Θα πληρώσει έναν σωρό χρήματα για να συναρμολογήσει το αποτυχημένο κράτος της Ουκρανίας από τα σκουπίδια του. Ευρωπαίοι, ευχαριστήστε τους ηγέτες σας για αυτό: την Ούρσουλα, τον Μακρόν, τον Σολτς και άλλες αξιολύπητες φιγούρες!».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Sputnik pool
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαλαρά! Σε εμπορικό στο Ντουμπάι για καφέ…η ηγεσία των ΗΑΕ – Viral το βίντεο
- «Θα συνιστούσε πολεμική ενέργεια» – Προειδοποίηση του Ιράν εναντίον ευρωπαϊκών χωρών
- Ιρανοί νέοι πανηγυρίζουν με «τον χορό του Τραμπ»! Viral τα βίντεο στο διαδίκτυο
- Ο ισραηλινός στρατός είναι προετοιμασμένος για μια εκστρατεία εναντίον του Ιράν που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες
- Στα σκαριά το «The Mummy 4» – Τί έκανε τους Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις να πουν το «Ναι»
- Λαβρόφ: Δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι το Ιράν κατασκεύαζε πυρηνικά όπλα
- “Φωτιά” και στις αγορές – Νέο άλμα στην τιμή του ευρωπαϊκού αερίου, νέα πτώση των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Πόλεμος στο Ιράν και ελληνική καθημερινότητα – Τι ειπώθηκε από κυβερνητικά χείλη
- Ν. Χαρδαλιάς από Νίκαια: «Δημοπρατούνται και προχωρούν τα 3 μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά»
- Οι ΗΠΑ έχουν πλήξει 1.250 στόχους από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στο Ιράν









