Ο Έλον Μασκ επαίνεσε τον Τζ. Ντ. Βανς ως «καλό άνθρωπο» και υποστήριξε σθεναρά την κατάληψη της εξουσίας από τον Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στην Ουάσινγκτον, μόλις μία ημέρα αφότου ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τον παρότρυνε να επιστρέψει στο «κίνημα MAGA».
Ο Βανς εξέφρασε την άποψή του για την διαμάχη μεταξύ του Τραμπ και του δισεκατομμυριούχου το Σάββατο, λέγοντας: «Η ελπίδα μου είναι ότι η ένταση θα ηρεμήσει λίγο».
«Πιστεύω πραγματικά ότι είναι λάθος εκ μέρους του [Μασκ] να προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τον πρόεδρο. Η ελπίδα μου είναι ότι μέχρι τις ενδιάμεσες εκλογές, θα έχει επιστρέψει στην ομάδα».
Μετά την έκκληση του Βανς, ο Μασκ έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο X το επόμενο πρωί, εκφράζοντας την υποστήριξή του στο σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ να στείλει την Εθνοφρουρά στην Ουάσινγκτον και να αναθέσει στη Γενική Εισαγγελέα Παμ Μπόντι τη διοίκηση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
«Η δημιουργία ασφαλών και όμορφων πόλεων της Αμερικής πρέπει να ξεκινήσει από την πρωτεύουσα του έθνους μας», έγραψε ο Μασκ απαντώντας στην ανάρτηση του Αναπληρωτή Αρχηγού του Προσωπικού του Λευκού Οίκου, Στίβεν Μίλερ.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA POOL photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτοιμος να κάνει εκλογές «τις επόμενες 60-90 ημέρες» δηλώνει ο Ζελένσκι
- Μ. Θεμιστοκλέους για ΕΣΥ: Σήμερα στην Ελλάδα κλείνεις πιο γρήγορα ραντεβού από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
- Τενερίφη: Τρομακτικά κύματα χτυπούν μια φυσική πισίνα και παρασύρουν τέσσερις τουρίστες στον θάνατο, vid
- Παρέμβαση ελληνικών διπλωματικών πηγών μετά από δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ
- Αλεξανδρινό: Το φυτό των Χριστουγέννων – Πώς να το διατηρήσετε και μετά τις γιορτές
- Δολοφονία τοπογράφου: Ισόβια στον εκτελεστή και κάθειρξη 9 ετών στον συνεργό αποφάσισε το ΜΟΔ
- Ουκρανικό ζήτημα: Ο Τραμπ φέρεται να έδωσε διορία μερικών ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει
- Στη φυλακή ο 34χρονος φαρμακοποιός – Θεωρείται αρχηγός κυκλώματος εξαπάτησης του ΕΟΠΥΥ
- Θεσσαλονίκη: Για τις 12-15 Μαρτίου μετατίθεται η διοργάνωση της 31ης Διεθνούς Έκθεσης AGROTICA
- Ισραήλ και Βολιβία αποκαθιστούν τις διπλωματικές τους σχέσεις









