Αμερικανίδα που κατηγόρησε τον Μπάιντεν πήγε στην Ρωσία για να γλυτώσει (video)

Κανείς δεν μιλάει για αυτό! Η ίδια μίλησε στο Russia Today!

Η Τάρα Ριντ, πρώην υπάλληλος της Γερουσίας που το 2020 κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν για σεξουαλική επίθεση, έχει καταφύγει στην Ρωσία, καθώς αισθανόταν φόβο ακόμα και για την ζωή της!

Η Αμερικανίδα μίλησε στο Russia Today για την πρόσφατη συνέντευξή της στον Tucker Carlson, την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση κατά του Μπάιντεν και την νέα της ζωή στην Ρωσία.

Μάλιστα είπε πως θα κυκλοφορήσει και βιβλίο!

«Αγάπησα την Ρωσία τόσο πολύ, που αισθάνομαι πολύ όμορφα ζώντας και έχοντας μια καριέρα εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων!

Δείτε απόσπασμα:

Η Tara Reade , ανακοίνωσε ότι έχει μετακομίσει στην Ρωσία , όπου είπε κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στον κρατικό ιστότοπο Sputnik News ότι αισθάνεται «περιτριγυρισμένη από προστασία και ασφάλεια» εκεί.

Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς της υπό το φως της ανακοίνωσής της ότι έχει μετακομίσει στην Ρωσία και ζητά υπηκοότητα εκεί, ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Τζον Κίρμπι απάντησε: «Δεν θα σχολιάζαμε τις σκέψεις ενός πιθανού Ρώσου πολίτη».

Πιεζόμενος περαιτέρω για τους ισχυρισμούς της εναντίον του Μπάιντεν ο Κίρμπι είπε ότι «δεν μπορούσε να μπει στο μυαλό της και να μιλήσει για τα κίνητρα και τις προθέσεις της».

Ωστόσο, αντιμετώπισε συγκεκριμένα τον ισχυρισμό της κας Ριντ ότι μετακόμισε στηn Ρωσία επειδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποτελούσε κίνδυνο για τη ζωή της, αποκαλώντας αυτούς τους ισχυρισμούς «απολύτως ψευδείς» και «αβάσιμους».

Η κα Ρέντ, η οποία εργάστηκε για τον Μπάιντεν για μια σύντομη περίοδο το 1993, κατηγόρησε τον τότε πρώην αντιπρόεδρο ότι την άγγιξε ακατάλληλα το 2019, όταν ο Μπάιντεν σκεφτόταν να μπει στις προεδρικές εκλογές του 2020. Στα μέσα του 2020, όταν ήταν έτοιμος να εξασφαλίσει την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος για την θέση του προέδρου των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά σε έναν διάδρομο στο Κτίριο Γραφείων της Γερουσίας. Ο Μπάιντεν αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί