«Η πριγκίπισσα της Bόρειας Κορέας»: Ο Κιμ εμφάνισε πρώτη φορά την κόρη του (ΦΩΤΟ)

Tην κόρη του έφερε μαζί του ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην εκτόξευση του «νέου τύπου» διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.

H πρώτη επίσημη εμφάνιση της νεαρής στα κρατικά μέσα της Βόρειας Κορέας, ίσως αποκαλύπτει, σύμφωνα με αναλυτές, τα σχέδια διαδοχής της τελευταίας οικογενειακής δυναστείας του Ψυχρού Πολέμου.

Ο Κιμ που παρέμεινε επί περίπου έναν μήνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στο φερέφωνο του καθεστώτος, την εφημερίδα Rodong Sinmun σε φωτογραφίες με την κόρη του, συμπεριλαμβανομένης και μίας, όπου εμφανίζονται να κρατιούνται χέρι – χέρι και να βαδίζουν μπροστά από τον πύραυλο. Η εκτόξευση του ICBM την Παρασκευή έγινε μετά την προειδοποίηση της Πιονγιάνγκ προς τις ΗΠΑ να σταματήσουν τις συμμαχικές στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή, ειδάλλως θα αντιμετωπίσουν αντίποινα.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο Korean Central News Agency ο Κιμ ήταν παρών «με την αγαπημένη κόρη και τη σύζυγό του» για να «καθοδηγήσει προσωπικά την όλη πορεία της δοκιμαστικής εκτόξευσης» του πυραύλου.

Η «πριγκίπισσα της Βόρειας Κορέας»
Η κόρη του Κιμ, που αποκαλύφθηκε στις φωτογραφίες, εικάζεται ότι είναι η Ju Ae, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τσιονγκ Σεόνγκ-τσανγκ του Κέντρου Σπουδών για τη Βόρεια Κορέα στο Ινστιτούτο Sejong στη Νότια Κορέα, προσθέτοντας ότι το κορίτσι είναι το αντίστοιχο μιας Βορειοκορεατικής «πριγκίπισσας».

iefimerida/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί