«Κατέρρευσε» ο επικεφαλής της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, Christoph Heusgen, τη στιγμή που «έκλεινε» τη φετινή επεισοδιακή Σύνοδο.
Ο πολύπειρος Γερμανός διπλωμάτης έβαλε κυριολεκτικά τα κλάματα όταν έκανε αναφορά στην ομιλία-«κόλαφος» του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζ. Ντ. Βανς, παραδεχόμενος πως φοβάται πλέον πως «ΗΠΑ και Ευρώπη δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες».
Θυμίζουμε πως ο Βανς, που πρόκειται για έναν από τους σκληρότερους Ρεπουμπλικανούς στο στρατόπεδο του Τραμπ, επιτέθηκε την περασμένη εβδομάδα, από το βήμα της ίδιας Διάσκεψης, στους Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Κατηγόρησε την Ε.Ε. για υποκρισία, καταστολή της ελευθερίας του λόγου και αυτοκτονική μεταναστευτική πολιτική, καθιστώντας τους προ των ευθυνών τους στο ουκρανικό ζήτημα.
Οι εικόνες του επικεφαλής της Διάσκεψης του Μονάχου να ξεσπά σε κλάματα μη μπορώντας να συνεχίσει να μιλάει σχολιάστηκε ευρέως στα social media.
Πολλοί βλέπουν στο περίλυπο πρόσωπο του Heusgen την εικόνα μίας ταπεινωμένης και απομονωμένης Ευρώπης που το μόνο με το οποίο ασχολείται είναι τα… χάρτινα καλαμάκια και το πώς θα πολεμήσει τον Πούτιν!
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης
- Πυρά ανάμεσα σε Θ.Πλεύρη και Χ. Δούκα για Rave party μπροστά από ναό που έστησε ο Δήμος Αθηναίων!
- Άκης Σκέρτσος: Τι έγινε τελικά με την Έκθεση Πισσαρίδη;
- Το “σκουλαρίκι”…στο αυτί του πρωθυπουργού Μόντι αναστάτωσε το διαδίκτυο!
- Λονδίνο: Με έκθεση αφιερωμένη στην Elsa Schiaparelli αρχίζει η νέα χρονιά στο Μουσείο V&A
- Σοκαριστικό βίντεο σε ξενοδοχείο: Εθισμένος Κινέζος σε βιντεοπαιχνίδια δείτε τι άφησε!
- Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες δεν άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια του Ωραιοκάστρου – Κλειστή η εθνική στα Μάλγαρα
- Αρχαίο θέατρο Καλυδώνας – Έργα την αποκατάσταση, προστασία και ανάδειξη αρχαιολογικού μνημείου
- “Μυστηριώδης φιγούρα” σε καταρράκτη στη Βραζιλία…; Viral το βίντεο
- Οι Αυστραλοί τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ









