Η νοσοκόμα που κατηγορείται ότι σκότωνε μωρά με ινσουλίνη δηλώνει αθώα – Λέει ότι για όλα φταίνε τα λύματα

«Το νοσοκομείο δεν ήταν ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας»

Η νοσοκόμα από τη Βρετανία που κατηγορείται ότι δολοφόνησε επτά μωρά με ινσουλίνη, ισχυρίζεται πως τα ακατέργαστα λύματα ενδέχεται να ευθύνονται για τους θανάτους των βρεφών.

Όπως αναφέρει ο theguardian.com, η δίκη της είναι σε εξέλιξη και η ίδια έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εις βάρος της, παρά το γεγονός ότι έχουν βρεθεί σημειώσεις της, όπου τονίζει πως αισθάνεται άσχημα για αυτά που έκανε στα νεογέννητα μωρά.

«Είχαμε ακατέργαστα λύματα που έβγαιναν από τους νεροχύτες και έτρεχαν στο πάτωμα στο δωμάτιο νοσηλείας 1 (σ.σ. ΜΕΘ)… Ήταν σημαντικό να γνωρίζουμε ότι συχνά υπήρχαν προβλήματα με τα υδραυλικά. Είναι ένα θέμα που συμβάλλει αν η μονάδα είναι βρώμικη και το προσωπικό δεν μπορούσε να πλύνει τα χέρια του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ανέφερε πως «το νοσοκομείο δεν ήταν ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας», χωρίς όμως να φέρεται να πείθει το δικαστήριο.

Σημειώνεται, ότι η 32χρονη νοσοκόμα κατηγορείται για τη δολοφονία πέντε αγοριών και δύο κοριτσιών. Επίσης κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας άλλων 10 μωρών στο νοσοκομείο Countess of Chester της Βρετανίας. Σε όλες τις περιπτώσεις φέρεται ότι χρησιμοποίησε την ινσουλίνη ως μέσο για να δηλητηρίαση μωρά και παιδιά.

(με πληροφορίες από newsbeast. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί