«Η νέα Ευρώπη θα είναι η Μέση Ανατολή»!!! Ραγδαίες εξελίξεις αλλάζουν τον κόσμο που ξέραμε – ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα παγκόσμια τάξη προχωρά και θέλει και το Ισραήλ!!! Ένα βίντεο με τον Σαουδάραβα πρίγκηπα που διαδίδουν οι Ρώσοι λέει σχεδόν τα πάντα...

Αυτή την στιγμή κυκλοφορεί ένα βίντεο από το 2018, το οποίο διαδίδουν οι Ρώσοι, στο οποίο ο διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι θα μεταμορφώσει τη Μέση Ανατολή στην νέα Ευρώπη.

Στο Φόρουμ Future Investment Initiative στις 24 Οκτωβρίου 2018 στο Ριάντ, ο διάδοχος του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τη μεταμόρφωση της περιοχής πριν κλείσει τα μάτια του!!!

Ο προσωπικός του «πόλεμος» είναι να επαναφέρει τη Μέση Ανατολή στην παλιά της αίγλη.

«Νομίζω ότι η Μέση Ανατολή θα είναι η νέα Ευρώπη», είχε πει ο πρίγκιπας μπιν Σαλμάν και είχε τονίσει: “Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας θα φαίνεται πολύ διαφορετικό σε πέντε χρόνια. Εάν έχουμε επιτυχία τα επόμενα πέντε χρόνια, άλλες χώρες θα ενωθούν μαζί μας.”!!!

Πράγματι πέντε χρόνια μετά, η Σαουδική Αραβία μαζί με άλλες χώρες της περιοχές ανήκουν ή θα ανήκουν μελλοντικά στους BRICS, ενώ η περιοχή έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με πρώτο δείγμα το ότι ακόμα και ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη και μάλιστα σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, μετακομίζουν εκεί!!!

Μάλιστα, το πρακτορείο InfoTech, επικαλούμενο υπολογισμούς που βασίζονται σε στοιχεία για τις εξαγωγές πετρελαίου και την παραγωγή του ΟΠΕΚ για το 2022 ανέφερε πως οι BRICS πρόκειται να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στην παγκόσμια αγορά ενέργειας.

Οι BRICS θα αυξήσουν σημαντικά το βάρος τους στην αγορά πετρελαίου με την ένταξη της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ιράν. Μαζί με τα σημερινά μέλη Ρωσία και Βραζιλία, τα έθνη αυτά μαζί ελέγχουν το 39% των συνολικών εξαγωγών πετρελαίου στον κόσμο, ή 17,1 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd). Τα 11 έθνη των διευρυμένων BRICS θα αντιπροσωπεύουν περίπου το 47,6% της συνολικής παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Και τι μένει;;; Να λυθεί και το πρόβλημα με το Ισραήλ, έτσι ώστε η Μέση Ανατολή να γίνει το επίκεντρο της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, η οποία θέλει την Ευρώπη να βυθίζεται στην διάλυση, την φτώχεια και την ανέχεια, σε αντίθεση με τις χώρες της Ανατολής!!!

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SAUDI ROYAL PALACE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί