Η Lindsey Graham παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ πρέπει να καταλάβουν την Ουκρανία για να ελέγξουν τους πόρους της

Δείτε...

Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ (RS.C.) έδωσε το βιβλίο των νεοσυντηρητικών την Κυριακή, παραδεχόμενος ότι οι ΗΠΑ πρέπει να κερδίσουν τον πόλεμο αντιπροσώπων της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας για να ελέγξουν τους τεράστιους πόρους της Ουκρανίας αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Κάθονται σε 10-12 τρισεκατομμύρια δολάρια κρίσιμων ορυκτών στην Ουκρανία. Θα μπορούσαν να είναι η πλουσιότερη χώρα σε όλη την Ευρώπη», είπε ο Γκράχαμ στο CBS News.

«Δεν θέλω να δώσω αυτά τα χρήματα και αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στον [Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ] Πούτιν για να τα μοιραστεί με την Κίνα», τόνισε.

«Αν βοηθήσουμε την Ουκρανία τώρα, μπορεί να γίνει ο καλύτερος επιχειρηματικός εταίρος που ονειρευόμασταν ποτέ», συνέχισε. «Αυτά τα 10-12 τρισεκατομμύρια δολάρια κρίσιμων ορυκτών περιουσιακών στοιχείων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την Ουκρανία και την Δύση, όχι να δοθούν στον Πούτιν και την Κίνα», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Είναι πολύ μεγάλο το πώς τελειώνει η Ουκρανία. Ας τους βοηθήσουμε να κερδίσουν έναν πόλεμο που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε. Ας βρούμε μια λύση σε αυτόν τον πόλεμο.

Μα κάθονται σε ένα χρυσωρυχείο! Το να δώσουμε στον Πούτιν 10 ή 12 τρισεκατομμύρια δολάρια κρίσιμων ορυκτών που θα μοιραστεί με την Κίνα είναι γελοίο».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί