• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Κίνα θα δώσει 3,1 δις δολάρια από την τράπεζα CDB, για χρηματοδότηση αγροτικών εργασιών

Η Κίνα θα δώσει 3,1 δις δολάρια από την τράπεζα CDB, για χρηματοδότηση αγροτικών εργασιών

sitari
Το δανειοδοτικό πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί για τη διασφάλιση της προμήθειας σημαντικών αγροτικών και άλλων συναφών προϊόντων

Η Κινεζική Τράπεζα Ανάπτυξης (CDB), μία από τις τράπεζες στην Κίνα που υλοποιούν δράσεις οικονομικής πολιτικής, δεσμεύτηκε για την κατάρτιση ενός ειδικού δανειοδοτικού προγράμματος οικονομικού ύψους 20 δισεκατομμυρίων γουάν (περίπου 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων) για τη χρηματοδότηση αγροτικών εργασιών που γίνονται την άνοιξη.

Το δανειοδοτικό πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί για τη διασφάλιση της προμήθειας σημαντικών αγροτικών και άλλων συναφών προϊόντων, όπως επίσης και για την εξυπηρέτηση των αναγκών της αγροτικής παραγωγής την άνοιξη, σύμφωνα με τη CDB.

Η διάθεση της οικονομικής υποστήριξης θα επικεντρωθεί στην παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, όπως, τα σιτηρά, το ελαιόλαδο, τα λαχανικά, το κρέας, τα αυγά, το γάλα, καθώς και για προϊόντα που σχετίζονται με υδροκαλλιέργειες.

Από το αναφερόμενο δανειοδοτικό πρόγραμμα θα μπορούν να εξυπηρετηθούν ανάγκες σχετικές με την προμήθεια, την παραγωγή και τη διανομή μέσων αγροτικής παραγωγής, όπως, σπόροι, χημικά λιπάσματα, παρασιτοκτόνα, αλλά και ζωοτροφών.

Την προηγούμενη χρονιά, η τράπεζα κατάρτισε ένα ειδικό δανειοδοτικό πρόγραμμα 10 δισεκατομμυρίων γουάν, για τις αγροτικές ανάγκες της άνοιξης για πρώτη φορά, καλύπτοντας 27 περιοχές σε επαρχιακό επίπεδο, για όλη την κινεζική επικράτεια, προωθώντας την επαναλειτουργία των οργανωμένων μονάδων παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

1 δολάριο: 6,47 γουάν

photo unsplash

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.