λέγοντας ότι η παρουσία της εκεί ήταν μια κίνηση απελπισίας μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν έδιωξε Αμερικανούς από την ομιλία της επειδή της φώναξαν ότι “Ο Ιησούς είναι ο Θεός μας”.
Έγραψε χαρακτηριστικά: “Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φανεί «θρησκευόμενη» η Καμάλα Χάρις πήγε σε μια εκκλησία Βαπτιστών στη Τζόρτζια. Αυτό είναι το ίδιο πρόσωπο που έδιωξε τους Αμερικανούς στη συγκέντρωση της επειδή φώναξαν «Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ»”.
Στο βίντεο φαίνεται να χειροκροτάει και να κουνιέται ρυθμικά στο τραγούδι-ψαλμός των μαύρων γυναικών της εκκλησίας.
Η Καμάλα κάλεσε τους μαύρους που πήγαιναν στην εκκλησία να προσέλθουν στις κάλπες και έλαβε μεγάλη συμπαράσταση από τον θρύλο της μουσικής Stevie Wonder, ο οποίος συγκέντρωσε τους συναδέλφους με μια απόδοση του “Redemption Song” του Bob Marley.
In a desperate attempt to appear ‘religious’ Kamala Harris went to a Baptist church in Georgia..
— Benny Johnson (@bennyjohnson) October 21, 2024
This is the same person who kicked out Americans at her rally for yelling “JESUS IS LORD.”
pic.twitter.com/nm97hXZ3I4
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Βετεράνος του Β’Π.Π. λυγίζει για την σαπίλα της Δύσης: «Δεν άξιζε τον κόπο η θυσία μας»
- Σουηδία: Σοκαριστικά στοιχεία για τις συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα
- Συνελήφθη 28χρονος οδηγός που στάθμευσε το ΙΧ του πάνω σε ράγες του ΤΡΑΜ
- Μεσογειακό… tour για τον Ζελένσκι: Θα επισκεφθεί και την Ισπανία τις επόμενες μέρες
- Ο Μασκ «πάγωσε» το κοινό: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αναλάβει την εξουσία, όχι οι άνθρωποι», vid
- Ζαχάροβα: Επανάληψη των πυρηνικών δοκιμών από τις ΗΠΑ θα προκαλούσε σοβαρές αντιδράσεις
- Η Κάγια Κάλας επιτίθεται κατά των… Ρώσων πολιτών
- Βορίζια Ηρακλείου: Νέο μπαράζ ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια και οχήματα
- Κάθειρξη οκτώ ετών σε καθηγητή ΤΕΙ για χρηματισμό από σπουδαστές του
- Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει κανέα ρήγμα ανάμεσα σε Πούτιν και Λαβρόφ









