Η Χάρις σύμφωνα με τον Γουάιτ «συναντήθηκε με ντόπιους μουσικούς και τραγουδοποιούς για συζήτηση στα κεντρικά μας γραφεία». «Ήταν τόσο χαλαρή και ενέπνευσε το προσωπικό και τους δημιουργούς της TMR, και ελπίζουμε ότι την εμπνεύσαμε κι εμείς» εξήγησε.
Η πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στο Τενεσί στο πλαίσιο της περιοδείας προώθησης του βιβλίου της και στη συζήτηση με καλλιτέχνες κυριάρχησαν θέματα που αφορούν την πολιτική, τον πολιτισμό και την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας.
Ο Τζακ Γουάιτ, μουσικός, κιθαρίστας και τραγουδιστής των White Stripes κοινοποίησε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύντομο βίντεο στο οποίο δείχνει στην Κάμαλα Χάρις τη Scully της δισκογραφικής εταιρείας — την πρωτότυπη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε στην King Records στο Σινσινάτι, στην οποία η Third Man εξακολουθεί να βασίζεται για την ηχογράφηση των ζωντανών ηχογραφήσεων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ -EPA-EPA POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Οι αρχές της χώρας επιτρέπουν πλέον επισήμως στις γυναίκες να οδηγούν δίκυκλα
- O Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN: «Είσαι η χειρότερη, δεν χαμογελάς ποτέ γιατί λες ψέμματα», vid
- Υποδειγματική η συνεργασία Ρωσίας-Κίνας, σύμφωνα με τον Πούτιν
- Προσωρινά μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες και ο ιστότοπος του e-ΕΦΚΑ
- Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη 10η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
- Το βίντεο που έκανε τον Μασκ να ξεσπάσει σε γέλια μετά τις αποκαλύψεις για τον Έπσταιν
- Γάζα: Τους 18 έφτασαν οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα
- Χίος: Τραυματίες από το χτεσινό ναυάγιο θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας
- Συνταγματική αναθεώρηση: Τι δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης
- Ηράκλειο: Δύο άνδρες προσπάθησαν να κλέψουν 200 ευρώ από 62χρονο με τη χρήση βίας και απειλών









