Η Ιβάνκα Τραμπ αφήνει πίσω της τον κόσμο της πολιτικής.
Πριν από την τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου, η μεγαλύτερη κόρη του εκλεγμένου Προέδρου αποκάλυψε ότι δεν θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο για να υπηρετήσει κατά τη δεύτερη προεδρία του πατέρα της.
«Ξέρω το κόστος», είπε η Ιβάνκα—της οποίας η μητέρα είναι η αείμνηστη πρώην σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα Τραμπ— στους παρουσιαστές Lauryn Bosstick και Michael Bosstick σε ένα επεισόδιο της 13ης Ιανουαρίου του Skinny Confidential podcast Him & Her Show , «και είναι μια τιμή που δεν είμαι πρόθυμη να κάνω τα παιδιά μου να την υποφέρουν».
Άλλωστε, η 43χρονη και ο σύζυγός τους Jared Kushner —που έχουν την κόρη Arabella Kushner , 13, και τους γιους Joseph Kushner , 10, και Theodore Kushner , 8— ανέλαβαν ρόλους ανώτερου συμβούλου κατά τη διάρκεια της πρώτης προεδρίας του πατέρα της από το 2017 έως το 2021. (Από την πλευρά τους, τα αδέρφια της Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και Έρικ Τραμπ καθώς και η αδερφή της Τίφανι Τραμπ , της οποίας η μητέρα είναι η Μάρλα Μέιπλς , υποστήριξε τον μπαμπά τους στα μονοπάτια της εκστρατείας, αλλά δεν εργάστηκε επίσημα για τη διοίκηση.)
Έτσι, ενώ ήταν εκεί τις περισσότερες από τις κρίσιμες στιγμές στη ζωή των παιδιών της, η Ιβάνκα αναγκάστηκε να χάσει αμέτρητες πολύτιμες στιγμές.
Και παρόλο που η οικογένειά της ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας στην απόφαση, η Ιβάνκα παραδέχτηκε επίσης ότι δεν της αρέσει πολύ η πολιτική στο σύνολό της.
«Υπάρχει ένα σκοτάδι σε αυτόν τον κόσμο που δεν θέλω πραγματικά να καλωσορίσω στον δικό μου», είπε. «Είναι μια πολύ σκοτεινή, αρνητική επιχείρηση».
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









