Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ του ΝΑΖΙΣΜΟΥ στην Ουκρανία καλά κρατεί! Στέλνουν προϊόντα με τον Μπαντέρα στο μέτωπο

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν νεοναζί σε υψηλές θέσεις στην Ουκρανία...

Ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιούστσενκο, θέλοντας να αυξήσει τη μαχητικότητα των ουκρανών στρατιωτών, συσκεύασε μέλι με εθνικιστικό και… ναζιστικό πνεύμα.


«Αυτό είναι το μέλι που αγαπούν όλοι, το οποίο προέρχεται από κυψέλες στις γενέτειρες μεγάλων Ουκρανών», έγραψε σε αναρτησή του στο Facebook ο 68χρονος Βίκτορ Γιούστσενκο.

Η πρώτη παρτίδα των 25.000 συσκευασιών μελιού που φέρει τις εικόνες του εθνικού ποιητή Τάρας Σεφτσένκο και του ουκρανού ναζιστή και αντισημίτη Στέπαν Μπαντέρα είναι έτοιμη να σταλεί στο μέτωπο.

«Αυτό είναι το αγαπημένο μας μέλι, το οποίο μαζεύτηκε στα μελισσοκομεία της χώρας των Μεγάλων Ουκρανών. Το μέλι Σεφτσένκο συλλέχτηκε στο Morintsy, το μέλι Μπαντέρα συλλέχτηκε στο γενέθλιο χωριό Στεπάν Αντρίγιοβιτς- Στάρι Ουχρίνοφ» γράφει ο Γιούστσενκο και συνεχίζει:


«Ολοι μαζί θα νικήσουμε. Η Ρωσία θα πληρώσει για όλα τα εγκλήματά της. Εχουμε πραγματικά τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο. Γιατί η δύναμη και η ισχύς του στρατού δεν μετριέται μόνο από τον αριθμό των τανκς, αλλά από το μαχητικό του πνεύμα! Δόξα στην Ουκρανία!».

(scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί