Ο κύβος ερρίφθη
«Η κυβέρνηση έρχεται και λέει ότι κάποιος που είναι τρία χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχει νομιμοποιήσει τα χαρτιά του και είτε εργάζεται μαύρα είτε έχει ροπή προς την παραβατικότητα είτε ζει από φιλανθρωπίες έχει δικαίωμα να νομιμοποιηθεί και να δουλέψει».
Αυτά ήταν τα πρόσφατα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής, καθώς πέρασε η τροπολογία για την νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών!
Θα νομιμοποιήσουν αμέτρητους παράνομους μετανάστες στην χώρα υπό την δικαιολογία των εργατικών χεριών αλλά και του δημογραφικού, όπως έχουν υποστηρίξει νωρίτερα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και ο ίδιος πρωθυπουργός!
Όλα αυτά την ώρα που στην Ευρώπη φοβούνται πως πλέον δεν θα μπορούν να γιορτάζουν με ασφάλεια τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη, τα οποία οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι πληθαίνουν και νομιμοποιούνται, δεν συμπαθούν και τόσο!
Ήδη σε χώρες, αλλά κατά πολλούς, και στην Ελλάδα ο χριστουγεννιάτικος στολισμός γίνεται όλο και πιο ουδέτερος! Χριστούγεννα χωρίς Χριστό!
Πέραν τούτου, σε υψηλό επίπεδο ασφαλείας για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται χώρες της Ευρώπης μετά τα σποραδικά τρομοκρατικά χτυπήματα από «μοναχικούς λύκους».
Πολλοί φοβούνται πως εάν δεν σταματήσει όλο αυτό στην Ευρώπη, θα έρθει η μέρα που τα Χριστούγεννα ενδεχομένως δεν θα εορτάζονται καθόλου ή τουλάχιστον, όπως τα είχαμε συνηθίσει!
Η ευχή από «Καλά Χριστούγεννα» έγινε «Καλές Γιορτές» και για να μην προκαλεί τα θρησκευτικά αισθήματα των μουσουλμάνων πολιτών και πολλοί δεν διστάζουν να πουν: Η Ευρώπη του 2023 φοβάται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Του χρόνου;
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αθήνα: Πότε ήταν τα πιο ψυχρά και τα πιο θερμά Χριστούγεννα από το 1900 μέχρι σήμερα
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χριστουγεννιάτικα το Λος Άντζελες
- Έκκληση για… ειρήνη θα κάνει ανήμερα των Χριστουγέννων ο Πάπας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στην ταινία «Peaky Blinders: The Immortal Man», vid
- Μνήμες Χριστουγέννων μιας άλλης εποχής – “Χωρίς πολύχρωμα φώτα και στολισμούς, γεμάτα γαλήνη”
- Η Κέιτ Μίντλετον παίζει στο πιάνο μαζί με την κόρη της Σάρλοτ σε εμφάνιση-έκπληξη, vid
- Ξέρει πού στέλνει τα βομβαρδιστικά του ο Βλαδίμηρος! Έστειλε το μήνυμα εκεί που πρέπει
- Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας: Ευκαιρία απλοποίησης ή νέο βάρος για τις επιχειρήσεις το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ;
- Πότε θα πραγματοποιηθεί σημαντική ομιλία του Πούτιν που περιμένουν οι Ρώσοι και όχι μόνο;
- Βολιβία: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι των ορυχείων εξαιτίας του διπλασιασμού στις τιμές των καυσίμων, vid









