Η Ευρώπη δέχτηκε ΕΠΙΘΕΣΗ από τις ΗΠΑ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ! O S. Ritter εξηγεί, vid

Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των αμερικανών πεζοναυτών καταθέτει τις γνώσεις του...

Ως πολιτικός και στρατιωτικός αναλυτής, ο Scott Ritter, πρώην αξιωματικός πληροφοριών των αμερικανών πεζοναυτών και επιθεωρητής όπλων των Ηνωμένων Εθνών, έχει μεγάλη ζήτηση από αυτούς που θέλουν να μάθουν την αλήθεια από μέσα από την Αμερική, χωρίς σκιές προπαγάνδας των διεθνιστικών μέσων ενημέρωσης.

Δεν θα μπορούσε να μην δώσει την εκτίμησή του για τις επιθέσεις στους αγωγούς Nord Stream. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης προπαγανδίζουν ότι η Ρωσία κατέστρεψε τους δικο΄ς της αγωγούς. Ο Ritter θεωρεί αυτή την υπόθεση απολύτως απίθανη, γιατί θα ήταν μια καθαρή πράξη αυτο-σαμποτάζ της Ρωσίας, ενώ κάνει λόγο για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Μάλλον, σύμφωνα με τον Ritter, είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ να διακόψουν τον ενεργειακό εφοδιασμό μεταξύ της ΕΕ και της Ρωσίας.

Οι Ρώσοι, από την άλλη, βλέπουν την Ευρώπη να καταστρέφεται οικονομικά!

Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρίτερ:

«Ποιος θα επωφεληθεί από αυτό; Κάποιοι κατηγορούν την Ρωσία ότι σαμποτάρει τον εαυτό της! Αυτό θα ήταν μια πράξη αυτο-δολιοφθοράς.

 Είναι σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες τήρησαν την υπόσχεσή τους να επιτεθούν στην Ρωσία;;;;

Δεν επιτέθηκαν στη Ρωσία, επιτέθηκαν στην Ευρώπη, επιτέθηκαν στην Δανία, παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Δανίας, επιτέθηκαν στην Γερμανία, επιτέθηκαν στην Ελβετία, την εταιρεία του NordStream 2 με έδρα την Ελβετία».

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί