Η επικίνδυνη πλευρά του TikTok: Παιδιά καταπίνουν υγρό άζωτο και ενήλικες διαλύουν τα αμάξια τους… για μερικά views (Vid)

Κάποιες «περίεργες» τάσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αρχών.

Το TikTok δεν είναι μόνο διασκέδαση και επιπολαιότητα. Για όλες τις αθώες τρέλες που έρχονται και φεύγουν, υπάρχουν πολλές επικίνδυνες τάσεις που πρέπει να προσέξετε στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Με την πάροδο των ετών, η εφαρμογή ανέβηκε σε δημοτικότητα για να φτάσει σε ένα κοινό που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και να γίνει ένα σύγχρονο φαινόμενο.Unmute

Έχει επηρεάσει τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων και έχει τέτοια επιρροή στο πνεύμα της εποχής που είναι φυσικό να έχουν εμφανιστεί αρνητικά στοιχεία παράλληλα με τα θετικά, όταν πρόκειται για ιογενείς τάσεις. Από παράξενες τρέλες μέχρι απειλητικές για τη ζωή προκλήσεις, αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες τάσεις του TikTok τον τελευταίο καιρό που σίγουρα δεν πρέπει να δοκιμάσετε στο σπίτι σας.

Η πρώτη και πιο πρόσφατη επικίνδυνη τάση που εμφανίστηκε στην εφαρμογή είναι η τάση της «αναπνοής του δράκου», η οποία έχει δει παιδιά να τραυματίζονται ως αποτέλεσμα της κατάποσης υγρού αζώτου.

Περίπου 25 παιδιά τραυματίστηκαν αφού το σνακ «Ανάσα του δράκου», γνωστό και ως chiki ngebul, έγινε το επίκεντρο μιας ιογενούς τάσης στην Ινδονησία. Το σνακ αποτελείται από ένα μπολ με γλυκά καλυμμένο με υγρό άζωτο και αν καταναλωθεί πριν καεί, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο.

Πίσω στο καλοκαίρι του 2022, άνθρωποι κατέστρεψαν κατά λάθος τα δικά τους αυτοκίνητα, αφού ένα κλιπ που εξηγούσε την «Kia Challenge» έγινε viral και ενέπνευσε μια σειρά από μιμητές

Μάλιστα, μια γυναίκα κατέστρεψε το αυτοκίνητό της αφού ανέλαβε την πρόκληση, κατά την οποία οι άνθρωποι προσπαθούν να εκκινήσουν ένα αυτοκίνητο Kia χρησιμοποιώντας μόνο ένα καλώδιο USB στη μίζα του αυτοκινήτου αντί για το συνηθισμένο σετ κλειδιών.

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται ένας άνδρας που εμφανίζεται να εκκινεί με επιτυχία ένα αυτοκίνητο Kia με ένα USB. Ωστόσο, ολόκληρο το κιβώτιο ανάφλεξης έχει αποκαλυφθεί, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο, ειδικά για τυχόν μη εκπαιδευμένα άτομα.


gazetta/pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί