• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η απόλυτη αηδία: Καθάριζαν προφυλακτικά και τα πουλούσαν ως καινούρια! (Vid)

Η απόλυτη αηδία: Καθάριζαν προφυλακτικά και τα πουλούσαν ως καινούρια! (Vid)

condom
Η αστυνομία στο Βιετνάμ προχώρησε σε μία σημαντική ανακάλυψη, τόσο εγκληματικού αλλά και φυσικά υγειονομικού χαρακτήρα, αφού κατασχέθηκαν 345.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά που αφού καθαρίζονταν, πωλούνταν ως καινούρια.

Στην κατάσχεση 345.000 χρησιμοποιημένων προφυλακτικών, τα οποία, αφού καθαρίζονταν, συσκευάζονταν και πωλούνταν ως καινούργια, προχώρησε η αστυνομία στο Βιετνάμ, όπως αναφέρει το parapolitika.gr. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Vietnam Television μετέδωσε απίστευτες εικόνες από μία αποθήκη, όπου ήταν συγκεντρωμένες δεκάδες σακούλες με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, στη νότια επαρχία Μπιν Ντουόνγκ.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, κάθε μήνα «ένα άγνωστο πρόσωπο» του έφερνε τις σακούλες, ενώ μια γυναίκα που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, εξήγησε πώς γινόταν η διαδικασία!

Όπως είπε, τα προφυλακτικά τα έβραζαν(!) σε νερό, στη συνέχεια τα στέγνωναν, τοποθετούνταν σε ένα ξύλινο, φαλλικό ομοίωμα, ώστε να ξαναπάρουν το σωστό σχήμα, και επανατοποθετούνταν σε σακουλάκια για να πουληθούν ως καινούργια! Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, δεν είναι ξεκάθαρο πόσα ανακυκλωμένα προφυλακτικά έχουν πουληθεί.

Δείτε το βίντεο

photo unsplash