• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά που πουλούσαν λεμονάδες για την Υεμένη (ΦΩΤΟ)

Η Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά που πουλούσαν λεμονάδες για την Υεμένη (ΦΩΤΟ)

antzelina jolie
Δύο φίλοι έστησαν ένα περίπτερο στο Λονδίνο όπου πουλούσαν λεμονάδες προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για τους ανθρώπους της Υεμένης, όταν έλαβαν μία απρόσμενη δωρεά.


Δύο εξάχρονα αγόρια, ο Αγιάν Μούσα και ο Μικάελ Ίσαακ είχαν την ιδέα να στήσουν έναν πάγκο στο Ανατολικό Λονδίνο όπου ζουν, μόλις πληροφορήθηκαν για τη σοβαρή ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη, όπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν μέσα στον πόνο και την ανασφάλεια έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια πολέμου. Στον πάγκο τους θα πουλούσαν χυμό από λεμόνια, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την Υεμένη.

Η Αντζελίνα Τζολί, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, πληροφορήθηκε για την κίνηση αυτή των παιδιών και τους έστειλε σημείωμα στο οποίο εξέφραζε τη λύπη της που δεν θα μπορούσε να αγοράσει μία από τις λεμονάδες. Ωστόσο για να επανορθώσει, δήλωσε πως θα τους κάνει μία δωρεά.

“Ήταν παράξενο, αλλά τρομερό”, δήλωσε η μητέρα του Αγιάν.

Η Αντέλα Μούσα εξήγησε στο BBC ότι μόλις η διάσημη ηθοποιός έμαθε για την προσπάθεια των δύο παιδιών επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της στη Βρετανία και εκείνοι με τη σειρά τους ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια.

“Αγαπητοί Αγιάν και Μίκαελ, σας ευχαριστώ για αυτό που εσείς και οι φίλοι σας κάνετε για να βοηθήσετε τα παιδιά στην Υεμένη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να αγοράσω μια λεμονάδα από εσάς, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δωρεά”, ανέφερε το σημείωμα της ηθοποιού.

Η μητέρα του αγοριού ερωτηθείσα για την αντίδραση των παιδιών μόλις έλαβαν το σημείωμα, απάντησε με ειλικρίνεια: “Τα αγόρια δεν ήξεραν ποια είναι η Αντζελίνα Τζολί, αν και οι μπαμπάδες τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι”.

Τα δύο αγόρια ευχαρίστησαν τη σταρ μέσω ενός βίντεο, στο οποίο ανέφεραν: “Αν ποτέ έρθεις στο Λονδίνο, έλα να πάρεις ένα ποτήρι φρέσκια λεμονάδα”.

news247/ photo video screenshot