Η αντίδραση του 4χρονου Λιούις μετά το θάνατο της προγιαγιάς του Ελισάβετ

O 4χρονος πρίγκιπας είχε γίνει ο αναπάντεχος σταρ κατά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου τον Ιούνιο, κλέβοντας την παράσταση από την ίδια την προγιαγιά του.

Με τον πιο αθώο και γλυκό τρόπο, εκείνο των παιδιών, αντέδρασε στο θάνατο της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ ο πρίγκιπας Λιούις, ο μικρότερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Όπως αποκαλύπτουν οι βασιλικοί συντάκτες, την ατάκα αποκάλυψε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον στα παιδιά που είχαν πάει να αφήσουν ένα λουλούδι έξω από το ανάκτορο του Ουίδσορ.

«Η 28χρονη Μπαντίνα Ράνοου που βρισκόταν στο πλήθος, είπε πως άκουσε την Κέιτ να λέει στα παιδιά δίπλα της για αυτό που της είπε ο μικρότερος γιος της Λοιούις για το θάνατο της βασίλισσας» αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, βασιλικός συντάκτης των ΝΥΤ.

«Όπως είπε η Κέιτ στα παιδιά ‘ο Λιούις μού είπε πως τουλάχιστον η γιαγιά είναι με τον παππού τώρα’».

Υπενθυμίζεται πως η Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγό της, αλλά και τους Δούκες του Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, έκαναν χθες την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο της γιαγιάς τους, επιθεωρώντας ένα «βουνό» με λουλούδια και κάρτες που έχουν αφήσει οι πολίτες έξω από το Ουίδσορ τιμώντας την βασίλισσά τους.

Όπως αποκαλύφθηκε, η κοινή εμφάνιση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Ουίλιαμ, ο οποίος σύμφωνα με τους γνωρίζοντες έτεινε κλάδο ελαίας στον αδερφό του.

Ντυμένοι στα μαύρα, οι τέσσερις χαιρέτησαν το πλήθος, προκαλώντας σενάρια περί αποκατάστασης των σχέσεών τους.

O 4χρονος πρίγκιπας είχε γίνει ο αναπάντεχος σταρ κατά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου τον Ιούνιο, κλέβοντας με τον αυθορμητισμό του την παράσταση από την ίδια την προγιαγιά του.

Με πληροφορίες από PageSix/lifo,gr/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί