Η άνοδος της Ινδίας τρομάζει Αμερική και Ευρώπη: Τι αναμένεται να συμβεί σε δύο χρόνια, vid

Η άνοδος της Ινδίας τρομάζει την Δύση: Τι αναμένεται να συμβεί σε δύο χρόνια, vid

“Η Ινδία δεν αναδύεται, αναδύθηκε!”, σχολιάζεται για την ραγδαία άνοδο της ασιατικής χώρας, η οποία δείχνει πως η Ανατολή είναι έτοιμη να αναλάβει τα οικονομικά ηνία του πλανήτη, παραγκωνίζοντας την ασθμαίνουσα Δύση!

Μια χώρα με επιρροή στον κυβερνοχώρο και το διάστημα – και τα δύο δείχνουν ότι η Ινδία έχει πάρει σταθερά την θέση της μεταξύ των παικτών με δύναμη του κόσμου.

Ο Shashi Tharoor, βουλευτής Thiruvananthapuram, λέει στο RT ότι η Ινδία απέχει μόλις δύο χρόνια από το να γίνει η 3η μεγαλύτερη οικονομία.

Όπως δήλωσε:

«Η οικονομία έχει τοποθετήσει την Ινδία σε μια αρκετά υγιή θέση την τελευταία γενιά, -από την εποχή της απελευθέρωσης του 1991.

Έκτοτε η Ινδία έχει σταθεροποιηθεί, -έχει δει ένα σταθερό μοτίβο ανάπτυξης, ανεξαρτήτως του ποιος ήταν στην εξουσία! Το έχουμε δει να συνεχίζεται εδώ και τρεις δεκαετίες και, ως εκ τούτου η Ινδία δεν θεωρείται απλώς μια αναδυόμενη δύναμη, αλλά μια δύναμη που  με πολλούς τρόπους έχει αναδυθεί.

Είναι ήδη η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο με όρους αγοραστικής δύναμης, ισοτιμίας. Πιθανόν να εξελιχθεί στην τρίτη μεγαλύτερη  χώρα στον κόσμο, με όρους πραγματικού δολαρίου τα επόμενα δύο χρόνια».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί