Η αλήθεια για τον Τραμπ! Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ που δεν πρόκειται να παίξουν τα ΜΜΕ

Μια ομιλία που πρέπει να δει κυρίως η Ομογένεια της Αμερικής.

Ο δεξιός Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του Kόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010 ως τον Ιούλιο του 2016, γνωστός για την ευφράδεια και τον δηκτικό του λόγο ενάντια στην διεθνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, Nigel Farage, έκανε μία αξιοπρόσεκτη ομιλία, δύο περίπου λεπτών, προκειμένου να στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ στην νέα μάχη για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Θεωρήσαμε πως πρέπει να δείτε, μέσα από τα λίγα λόγια του Farage, την αλήθεια για τον Αμερικανό Πρόεδρο και το τι αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ. Δίνουμε την άλλη πλευρά, καθώς μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα, με ακατανόητη εμμονή, παρουσιάζουν με υποστηρικτικά λόγια τον υποψήφιο του Βαθέος Κράτους των διεθνιστών, Τζο Μπάιντεν, ψέγοντας συνεχώς τον «πλανητάρχη», με το βλέμμα ίσως στο να επηρεάσουν την Ελληνική Ομογένεια, καθώς εκείνη ψηφίζει.

Είπε λοιπόν ο Farage:

Πρέπει να πω πως πριν τέσσερα χρόνια είχα την τιμή να έρθω στην Αμερική για να φέρω το μήνυμα του Brexit, το μήνυμα για το ότι μπορείτε να νικήσετε το (διεθνιστικό) κατεστημένο.

Αυτό έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ: Νίκησε τους δημοσκόπους. Νίκησε τα ΜΜΕ. Νίκησε όλες τις προβλέψεις.

Και τώρα έρχεται το χειρότερο κομμάτι: Δεν τον συγχώρεσαν ποτέ για αυτό. Δεν τον συγχώρεσαν σε καμία περίπτωση για αυτό. Ξόδεψαν τέσσερα χρόνια, προσπαθώντας να τον απονομιμοποιήσουν. Τέσσερα χρόνια με τα Hoax για την Ρωσία, τέσσερα χρόνια με ψεύτικες κατηγορίες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα τα είχαν παρατήσει εμπρός σε αυτό το σφυροκόπημα.

Αυτός εδώ είναι ο πιο ανθεκτικός, ο πιο γενναίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου.

Ψηφίζετε τον μοναδικό ηγέτη στον ελεύθερο κόσμο (σ.σ. δεν αναφέρει την Ρωσία επειδή ο όρος ‘Ελεύθερος Κόσμος’ παραπέμπει στην Δύση), αυτή την στιγμή, που έχει τα κότσια να σηκώσει ανάστημα και να αγωνιστεί υπέρ του έθνους-κράτους, υπέρ του πατριωτισμού, ενάντια στον διεθνισμό. Ψηφίζετε τον μοναδικό ηγέτη στον Δυτικό Κόσμο, με το πραγματικό θάρρος να σηκώσει ανάστημα απέναντι στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Ψηφίζετε την αξιοπρέπεια, τα απλά (αληθινά) λόγια και έναν άνδρα, που σε τέσσερα χρόνια, όχι μόνο μείωσε τους φόρους σας, όχι μόνο βελτίωσε την οικονομία, αλλά έναν άνδρα, ο οποίος ενώνει, αυτή την στιγμή, το Ισραήλ με τις Αραβικές Χώρες, με τρόπο που κανείς δεν πίστευε πως μπορεί να συμβεί.

Αυτά έχει κάνει. Σου εύχομαι ο Θεός να είναι μαζί σου. Αλήθεια το εύχομαι!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί