Η αλήθεια για την Κίνα: Ο πλανήτης ας ετοιμάζεται

Το πρόβλημα των ΗΠΑ και η «λύση»

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ δικαιολογούν μεν την άνοδο της Κίνας, λόγω της γεωπολιτικής λαίλαπας που έχει επιφέρει στην εξωτερική πολιτική της Αμερικής το Βαθύ Κράτος με βιτρίνα τον Μπάιντεν, ωστόσο βλέπουν πως από την Κίνα, η οποία γίνεται αγαπητή στο ευρύ κοινό που έχει «σιχαθεί» το διαχρονικό bullying της Ουάσινγκτον, θα ξεπηδήσει η νέα εποχή παγκόσμιας χούντας!

Όπως σημειώνεται:

Η κομμουνιστική ταμπλόιντ «The Global Times» εξηγεί την Πρωτοβουλία για τον Παγκόσμιο Πολιτισμό της Κίνας ως την τρίτη μεγάλη παγκόσμια πρωτοβουλία που παρουσιάστηκε από το Πεκίνο μετά την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ανάπτυξης και την Πρωτοβουλία Παγκόσμιας Ασφάλειας.

Η αφήγηση ισχυρίζεται παραπλανητικά ότι η πρωτοβουλία καλεί σε σεβασμό σε σχέση με την ποικιλομορφία των πολιτισμών, υποστηρίζοντας τις κοινές αξίες της ανθρωπότητας αναφορικά με την επιδίωξη της ειρήνης, της ανάπτυξης, της ισότητας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας και προάγοντας ισχυρές διεθνείς ανταλλαγές και συνεργασία μεταξύ ανθρώπων.

Οι αναδυόμενες χώρες BRICS σκόνταψαν γρήγορα στην γραμμή της ψευδαίσθησης του προέδρου της Κίνας Σι. Ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Cyril Ramaphosa, δήλωσε ότι συμφωνεί πλήρως με την πρωτοβουλία του Σι.

Ο Σέρβος Πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς είπε επίσης: «…ότι τα έθνη πρέπει να τηρούν τις αρχές της ισότητας, της αμοιβαίας ενημερωσης, του διαλόγου και της ενσωμάτωσης και θα πρέπει, όπως είπε ο Σι, «να αφήσουν τις πολιτιστικές ανταλλαγές να ξεπεράσουν την αποξένωση, η αμοιβαία μάθηση να υπερβεί τις συγκρούσεις και να υπερβούμε κάθε αίσθηση ανωτερότητας: ισότητα, αμοιβαία ενημέρωση, διάλογος».

Ισότητα από μια κινεζική κυβέρνηση που διεξάγει μια μαζική εκστρατεία γενοκτονίας στείρωσης σε ανθρωπους, αμοιβαία ενημέρωση από την κάλυψη μιας παγκόσμιας διαρροής εργαστηρίου που έχει σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπων και έχει βλάψει άλλα τόσα μέσω του αρχικού ιού και του μετέπειτα εμβολίου του, και διάλογος και συνεκτίμηση από μια χώρα όπου από τους πάνω από 100 ξένους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην έρευνα της Λέσχης Ξένων Ανταποκριτών της Κίνας, το 99% είπε ότι πιστεύει ότι οι συνθήκες εργασίας δεν πληρούν τα διεθνή πρότυπα.

Σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες είπαν ότι τα γραφεία τους ήταν υποστελεχωμένα καθώς δεν μπορούσαν να φέρουν δημοσιογράφους στην χώρα, διότι οι αρχές καθυστέρησαν την έγκριση βίζας.

Το 88% των ερωτηθέντων που ταξίδεψαν στη βορειοδυτική περιοχή Xinjiang της Κίνας το 2021 δήλωσαν ότι παρακολουθήθηκαν εμφανώς και το 34% είπε ότι τους ζητήθηκε να διαγράψουν δεδομένα.

(σ.σ. Και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως στην Κίνα έχει δοκιμαστεί με επιτυχία το κοινωνικό σύστημα αξιολόγησης του πολίτη που θα κρίνει σε ζωντανό χρόνο ποιος είναι «καλός και υπάκουος» με τις κυρώσεις να εφαρμόζονται αστραπιαία – αποκλεισμός από χώρους, αφαίρεση πιστωτικών μονάδων από τον λογαριασμό κτλ.).

Μόλις ξεγυμνωθούν οι πτυχές της προπαγάνδας, στις οποίες ακόμη και τα αμερικανικά μέσα εμπλέκονται με χαρά, η ομιλία του Xi θα αποκαλύψει το πραγματικό της νόημα..

Η ανακοίνωση της επικείμενης εμφάνισης μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που κατασκευάστηκε προσεκτικά από παγκοσμιοποιητικές δεξαμενές σκέψης για δεκαετίες! (σ.σ. Και αυτή η Νέα Τάξη θα ξεπηδήσει από την Κίνα, η οποία λύνει ειρηνικά όλες τις γεωπολιτικές εκκρεμότητες του πλανήτη με τελευταία την σύνοδο κορυφής μεταξύ Σ. Αραβίας και Ιράν. Μια στιγμή όμως! Τι θα γίνει με την Ρωσία;;;).

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί