Γυναίκα κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αντιψυκτικό τον φίλο της που είχε μόλις κληρονομήσει 30 εκατομμύρια δολάρια…

Μια γυναίκα από τη Βόρεια Ντακότα δηλητηρίασε θανάσιμα τον φίλο της αφού έμαθε για τα σχέδιά του να την εγκαταλείψει - επειδή είχε κληρονομήσει 30 εκατομμύρια δολάρια λίγες ώρες νωρίτερα, είπε η αστυνομία.

Η 47χρονη γυναίκα, κατηγορήθηκε τη Δευτέρα για τη δολοφονία του 51χρονου Steven Edward Riley Jr στις 5 Σεπτεμβρίου, μια φρικτή πράξη που σύμφωνα με τους αστυνομικούς οφείλεται σε «οικονομικά κίνητρα».

«Αυτή η υπόθεση ήταν εξαιρετικά περίπλοκη», είπε ο Διοικητής Ερευνών, Λοχαγός Ντέιλ Πλέσσας του Αστυνομικού Τμήματος Minot.

Ο Ράιλι αρρώστησε όταν συναντήθηκε με τον δικηγόρο του στις 3 Σεπτεμβρίου για να εισπράξει το τεράστιο ποσό κληρονομιάς, είπαν μάρτυρες στους ανακριτές, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας.

Η 47χρονη δεν κάλεσε το 911 παρά μόνο την επόμενη μέρα – όταν το ασθενοφόρο έφτασε, βρήκαν τον Ράιλι να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι του στο Μινότ.

Πέθανε στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Μια αυτοψία διαπίστωσε ότι ο θάνατός του οφειλόταν στην κατάποση αντιψυκτικού, το οποίο η αστυνομία ισχυρίζεται ότι του έδωσε η 47χρονη.

Η κατηγορούμενη δολοφόνος διακήρυξε την αθωότητά της σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook τις ημέρες πριν από τη σύλληψή της, υποστηρίζοντας ότι ο Ράιλι είχε αυτοκτονήσει.


Η γυναίκα είπε στους ανακριτές ότι δικαιούταν την περιουσία των 30 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή ήταν η άτυπη σύζυγος (common-law wife) του Ράιλι.

Η 47χρονη είπε στους ερευνητές ότι σχεδίαζε να μοιραστεί την τεράστια κληρονομιά του Ράιλι, η οποία υπολόγιζε ότι ήταν περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, με τον γιο του, αναφέρουν τα αρχεία.

Ισχυρίστηκε ότι είχε δικαίωμα στην περιουσία καθώς ήταν η άτυπη σύζυγός του — η Βόρεια Ντακότα, ωστόσο, δεν αναγνωρίζει τέτοιες σχέσεις.

Επιπλέον, η γυναίκα είχε αποκαλύψει τα σχέδια του 51χρονου να διακόψει το ειδύλλιο λίγο μετά τη λήψη του τεράστιου ποσού, με αποτέλεσμα οι ερευνητές να θεωρήσουν ότι τον δηλητηρίασε για να εξασφαλίσει τον θησαυρό.«Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά… Ένιωθα ότι ήταν εκείνη έτσι πώς έγιναν όλα, αλλά μακάρι να είχαμε κάνει σχέδια να δούμε ο ένας τον άλλον νωρίτερα», έγραψε στο Facebook ο θλιμμένος γιος του Ράιλι.

«Ελπίζω να πάρει αυτό που της αξίζει που σε πήρε από αυτόν τον κόσμο».

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί