Καθώς ένας άνδρας από την Τζόρτζια καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία ενός άνδρα σε τροχαίο ατύχημα και διαφυγή, η σύζυγος του θύματος έκανε κάτι που σόκαρε ακόμη και τον δικαστή.
«Δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ τη σύζυγο ενός θύματος να αγκαλιάζει τον κατηγορούμενο», δήλωσε ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας Τσερόκι, Τόνι Μπέικερ, σύμφωνα με το ABC 7 Chicago και το τηλεοπτικό δίκτυο WSB-TV της Ατλάντα .
Το σχόλιο του Μπέικερ έγινε αφότου είδε την Ρεγγίνα Τζόνσον να αγκαλιάζει τον Τζόζεφ Τίλμαν, τον άντρα που σκότωσε τον σύζυγό της, Τσακ Τζόνσον, με τον οποίο ήταν παντρεμένη 50 χρόνια, σε τροχαίο ατύχημα πέρυσι, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.
Ο Τίλμαν βρισκόταν υπό την επήρεια υποξειδίου του αζώτου όταν χτύπησε τον 78χρονο Τσακ, ο οποίος οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο, σύμφωνα με το WSB-TV .
Η χήρα από την Τζόρτζια αγκάλιασε τον Τίλμαν, ο οποίος δήλωσε ένοχος για κατηγορίες που σχετίζονται με τον θάνατο του συζύγου της, σε δικαστήριο της κομητείας Τσερόκι την Πέμπτη 7 Αυγούστου, και τύλιξε το χέρι της γύρω από τον λαιμό του, όπως φαίνεται από πλάνα που μοιράστηκε ο σταθμός της Ατλάντα, με τον Τίλμαν να έχει κόκκινο πρόσωπο και να κλαίει όταν απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον.
Η Ρετζίνα είπε επίσης στον Τίλμαν ότι τον συγχωρεί, σύμφωνα με το WSB-TV. Σε απάντηση, είπε ότι εκείνος ψιθύρισε, ζητώντας επανειλημμένα συγγνώμη: «Λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι πολύ».
Ο Τίλμαν ζήτησε επίσης συγγνώμη σε μια συγκινητική δήλωση κατά τη διάρκεια της καταδίκης. «Προσεύχομαι να ακούσετε την καρδιά μου όταν λέω ότι λυπάμαι πραγματικά, ολοκληρωτικά», είπε με τρεμάμενη φωνή, σύμφωνα με βίντεο που μοιράστηκε ο ειδησεογραφικός σταθμός της Ατλάντα.
Η Ρεγγίνα είπε ότι τον αγκάλιασε επειδή «ο Θεός της είπε ότι χρειαζόταν μια μητρική αγκαλιά», σύμφωνα με το WSB-TV. «Ο Τζόι δεν ξέρει ακόμα πόσο τον αγαπάει ο Θεός», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο. «Ο Τζόι χρειάζεται θεραπεία για πράγματα στο παρελθόν του, όπως όλοι μας. Και αυτή είναι η καρδιά και η προσευχή μας».
Ο Τίλμαν δήλωσε ένοχος για τρεις κατηγορίες ανθρωποκτονίας με όχημα, ψευδή κατάθεση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και απερίσκεπτη οδήγηση.
Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης, με τα πρώτα τρία να βρίσκονται στη φυλακή, σύμφωνα με τα ABC 7 Chicago και WSB-TV. Η ποινή φυλάκισης ανεστάλη με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρώσει ένα διετές πρόγραμμα αποκατάστασης εσωτερικών ασθενών, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στοιχεία – σοκ από τη Γαλλία: 107 γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον σύντροφό τους το 2024, αύξηση 11%
- Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για σπουδαστές των σχολών της ΔΥΠΑ
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Φάτος Νάνο
- Καφές από “χρυσάφι” στο Ντουμπάι: Με σχεδόν 1000 δολάρια το φλιτζάνι, είναι ο ακριβότερος καφές στον κόσμο
- Οδηγούσε μεθυσμένος με 156 χλμ στην Περιφερειακή Υμηττού – 58χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη
- Συμμετοχή της 347 Μοίρας στην άσκηση «Ocean Sky 2025» – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες
- Γάζα: Η Τουρκία θα φιλοξενήσει συνάντηση ΥΠΕΞ μουσουλμανικών χωρών
- Ο Τραμπ αρνήθηκε πως οι ΗΠΑ θα εξαπολύσουν πλήγματα στο έδαφος της Βενεζουέλας
- Γαλλία: Στις 10 Νοεμβρίου θα εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης του Νικολά Σαρκοζί
- Σημαντικές εξελίξεις στην πρώτη γραμμή του ουκρανικού μετώπου! Κρύβει την αλήθεια το Κίεβο;
 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					









 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					